Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΞΙΣΩΣΗΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗς ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΗΣ!!!

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΔΙΚΩΣ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ,ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΞΙΣΩΣΗΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΙΝΗΣΗΣ!!!!!
ΜΕ ΤΙΜΗ
ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΦΩΤΙΑΔΗΣ

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

ΠΑΛΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΣΤΟ ΕΓΩ!!!!

ΜΟΝΟ ΘΛΙΨΗ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ  Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ!!!.ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ,Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ  Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!!!ΕΜΕΙΣ  Η ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΓΕΦΥΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΠΗΚΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΕΙΣ !!!
ΚΡΙΜΑ !!!!!


ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΦΩΤΙΑΔΗΣ

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Θανάσης στη χώρα της συγκίνησης


Θανάσης στη χώρα της συγκίνησης

ΤΗΣ ΕΥΑΝΝΑΣ ΒΕΝΑΡΔΟΥ (venardu@enet.gr)

Ισως ο πιο αγαπητός άνθρωπος στην Ελλάδα, ο δραματικός μας κλόουν Θου Βου, που πέθανε την περασμένη Τρίτη στα 84, υπήρξε ένας ηθοποιός-σύμβολο που ταυτίστηκε όσο κανείς με τις περιπέτειες ενός ολόκληρου λαού.

Οπως όμως όλοι οι μεγάλοι κωμικοί, είχε και ο Βέγγος μια δραματική φλέβα που τις τελευταίες δεκαετίες ανακάλυψαν οι σημαντικότεροι σκηνοθέτες μας.