Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Αγιος Βουλγαρεντίνος!

14/02/14ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Αγιος Βουλγαρεντίνος!

Του Λάκη Μπέλλου

Παλιά δεν γιορτάζαμε τον Αγιο Βαλεντίνο, γιατί είναι ξενόφερτη γιορτή. Τώρα τη γιορτάζουμε και την παραγιορτάζουμε γιατί η Ελλάδα είναι πλέον ξενόφερτη.

Είναι μαζί με τον Αγιο Μνημόνιο οι μεγαλύτερες γιορτές μας. Κανονικά θα έπρεπε να είχαμε και τριήμερο.

Στον ΣΥΡΙΖΑ δεν γιορτάζουν τον Αγιο Βαλεντίνο, γιατί είναι άθεοι.

Ο Σαμαράς μιλάει πιο συχνά με τον Αγιο Βαλεντίνο, παρά με τον Θεό. Εννοείται βέβαια ότι πιο πολύ μιλάει με την Ανγκελα. Η Μέρκελ τον αποκαλεί «Μνημονιομουλίνο μου» και ο Σαμαράς ξετρελαίνεται να της ψιθυρίζει και να την αποκαλεί «Γκιόσα μου».

Το δώρο του Σαμαρά: της έστειλε ένα τεράστιο πακέτο την ανεργία με κόκκινο φιόγκο που είχε τυλίξει μέσα κοντά 1.500.000 ανέργους.

Και δεύτερο πακέτο έστειλε, μικρότερο, το 95% των εργαζομένων στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά σε διαθεσιμότητα.

Μιλάμε για ολοστρόγγυλο 28% ανεργία. Ούτε ένας πάνω, ούτε ένας κάτω. Αυτό δεν το πετυχαίνει κανείς, ούτε μετά από 25.000 χρόνια Αγίου Βαλεντίνου.

Ο Στουρνάρας είναι από τους πιο πιστούς του Βαλεντίνου. Χθες που πήγαν οι αγρότες τούς είπαν ότι θα πάρουν αυτά που ζητάνε «Του Αγίου Βαλεντίνου ανήμερα». Πιο συγκεκριμένα αν το πω, ο Αγιος Βαλεντίνος θα πρέπει μετά να βάλει το χέρι του.

Λέγαμε για τους αγρότες και στο σημείο αυτό θα πρέπει να τιμήσουμε την Ολγα Τρέμη. Αυτό κυρίως για τον τρόπο που προφέρει τη λέξη «αγρότες». Πώς ακριβώς προφέρει τη λέξη «Ολλάννν». Ε, το ακριβώς αντίθετο. Λέει «αγρότες» και προφέρει τη λέξη σαν να λέει «σκατά», «κουράδες», το καταλάβατε πάνω-κάτω, αν και σίγουρα το έχετε κι εσείς προσέξει αυτό.

Αυτό θα πει δήμαρχοι «λάιφ στάιλ». Αρης Σπηλιωτόπουλος και Νικήτας Κακλαμάνης μοίρασαν σήμερα στους άνεργους σοκολατάκια.

Ο Αδωνις Γεωργιάδης αυτή την άγια μέρα έδειξε στους ασθενείς όλων των νοσοκομείων την αγάπη του. Μοίρασε σοκολάτες υγείας.

Δώρο παίρνει λόγω της ημέρας και ο Λαυρεντιάδης. Αποφυλακίζεται ο Λαυρέντης με εγγύηση 100 εκατομμυρίων ευρώ!!! Ποσό-ρεκόρ, δηλαδή. Οσο το 2% που έδινε για να εξαγοράσει ένα ΜΜΕ.

Τέσσερις στους 10 δεν βάζουν πετρέλαιο για τη θέρμανσή τους. Γι’ αυτό το πλέον πολύτιμο δώρο για την ημέρα είναι ένα μπουκαλάκι 10mm πετρελαίου «BULGARI», γιατί γίναμε εντελώς Βουλγαρία και γιορτάζουμε τον Αγιο Βουλγαρεντίνο. Ξενόφερτη γιορτή είναι και αυτή.

twitter.com/pamelouketo

πηγη:http://www.efsyn.gr/?p=174501


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου