Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Συλλαλητήριο «Να τους σταματήσουμε» Την Κυριακή στο Σύνταγμα για το πολυνο

Ηλεκτρονική Έκδοση 

Συλλαλητήριο «Να τους σταματήσουμε»

Την Κυριακή στο Σύνταγμα για το πολυνομοσχέδιο
Συνδικάτα, κοινωνικοί και πολιτικοί φορείς, καλούν στο αυριανό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα. Το ΕΚΑ καλεί τους εργαζομένους της Αθήνας να συμμετέχουν μαζικά στη συγκέντρωση: «Ξεθεμελιώνουν τα δικαιώματά μας, να τους σταματήσουμε».
Στο κάλεσμά του το ΕΚΑ αναφέρει πως: "Την Κυριακή 30/03/2014 ψηφίζεται, ως συνήθως με την διαδικασία του κατεπείγοντος, το πολυνομοσχέδιο συμφωνίας Κυβέρνησης – Τρόϊκας. Σ’ αυτό το νομοσχέδιο, με χρυσόσκονη το φιλοδώρημα προς τους εξαθλιωμένους, που οι ίδιοι εξαθλίωσαν, στρώνουν στην ουσία το χαλί για το τρίτο μνημόνιο!!!
Επί της ουσίας προσπαθούν να εξαλείψουν τα τελευταία εργατικά δικαιώματα, με απελευθέρωση απολύσεων, κατάργηση τριετιών, θεσμοθέτηση του Lockout κ.α. Διαλύουν και τον αγροτικό τομέα με τη ρύθμιση για το γάλα, ρίχνοντας στον καιάδα τους κτηνοτρόφους. Απελευθερώνουν τα απελευθερωμένα επαγγέλματα για να τα δώσουν δώρο σε εταιρείες. Άλλωστε την ίδια ώρα που εμάς μας εξαθλιώνουν, η εξυπηρέτηση των συμφερόντων καλά κρατεί".
Στο συλλαλητήριο της Κυριακής καλούν επίσης φαρμακοποιοί, νοσοκομειακοί γιατροί, εκπαιδευτικοί, καθώς επίσης ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ενώ το ΠΑΜΕ καλεί σε συγκέντρωση στην Ομόνοια.
Παράλληλα νέα κινητοποίηση στην οποία συμμετέχει και το ΕΚΑ θα γίνει την 1η Απριλίου, λόγω της συνεδρίασης του Ecofin στην Αθήνα και ήδη έχει ανακοινωθεί γενική απεργία στις 9 Απριλίου.
newsroom enet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου