Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Στους δρόμους οι εκπαιδευτικοί – Λήγει αύριο το οκτάμηνο της διαθεσιμότητας

21/03/14ONLINE ΕΚΔΟΣΗ
ΕΛΛΑΔΑ

Στους δρόμους οι εκπαιδευτικοί – Λήγει αύριο το οκτάμηνο της διαθεσιμότητας

Μόλις μία μέρα απομένει πριν δουν την έξοδο από το Δημόσιο οι 212 εκπαιδευτικοί που «περισσεύουν» και η ΟΛΜΕ συνεχίζει τις κινητοποιήσεις για να αποτρέψει τις απολύσεις. με συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος και συγκέντρωση διαμαρτυρίας (15:00) έξω από το υπουργείο Παιδείας.
        Pin It
Να υπάρξουν όσες προκηρύξεις θέσεων χρειαστούν ούτως ώστε να μην απολυθεί κανείς εκπαιδευτικός από εκείνους που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα ζητούν οι καθηγητές μέσης εκπαίδευσης, που συνεχίζουν για τρίτη ημέρα τις κινητοποιήσεις τους, καθώς αύριο (Σάββατο) λήγει το οκτάμηνο της διαθεσιμότητας.
olme
Αξίζει να σημειωθεί ότι 1.845 καθηγητές της τεχνικής εκπαίδευσης έχουν βγει σε διαθεσιμότητα μετά την κατάργηση τριών τομέων στα δημόσια επαγγελματικά λύκεια και στις επαγγελματικές σχολές. Και ενώ υπάρχει δέσμευση του υπουργού Παιδείας Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου ότι θα τακτοποιηθούν όλοι οι εκπαιδευτικοί που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα, από τον αριθμό των προκηρύξεων θέσεων που έχουν γίνει μέχρι στιγμής προκύπτει ότι 212 «διαθέσιμοι» περισσεύουν και οδεύουν προς απόλυση.
efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου