Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Ελατε να κανουμε ποδηλατο

Ο αθλητικός σύλλογος «ποδηλάτης» σας ενημερώνει ότι ξεκίνησαν οι έγγραφες στην ακαδημία ποδηλασίας Καστοριάς (τμήμα ανηλίκων 4-18 χρονών). Προσεχώς θα ξεκινήσει και τμήμα ενηλίκων.
Στόχος της ακαδημίας είναι η ενασχόληση των παιδιών με τον αθλητισμό,η καλλιέργεια αθλητικού πνεύματος, διαπαιδαγώγηση και δημιουργία ποδηλατικής κουλτούρας σε μια εποχή που εγκυμονεί τόσους κινδύνους για τα παιδιά μας.
Στα μελή του club ποδηλάτης παρέχεται:
  • Ασφαλιστική κάλυψη
  • Έκδοση αθλητικής ταυτότητας στην ελληνική ομοσπονδία ποδηλασίας
  • Επίβλεψη από πτυχιούχους προπονητές
  • Δυνατότητα ένταξης στο πρόγραμμα μυικής ενδυνάμωσης
  • Συμβουλές διατροφής
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας 2467023834
Mail:kastoria@podilatis.gr

Βιογραφικό σωματίου
Ο Α.Σ ποδηλατης είναι ένα ιστορικο σωματειο με μεγαλη παραδοση στο χωρο.το 2006 κατεταγη μεσα στα καλυτερα 20 σωματεια στην ελλαδα και το 2007 16η.ο ποδηλατης εχει κατακτησει πανελληνια και τοπικα πρωταθληματα.
Η κάθε χρονο ανοδικη του πορεια εφερε το συλλογο να κατατασσετε το 2013 στην 2η θεση στην γενικη βαθμολογια.εντονη η δραστηριοτητα του συλλογου και στις διοργανωσεις  αγωνων και η συνεργασια του με πολλους δημους της β ελλαδος.
Κορυφαια αθλητικη διοργανωση και καμαρι του συλλογου είναι ο διεθνης ποδηλατικος γυρος (μεγ αλεξανδρος)με συμμετοχη πανω από 200 αθλητες από ελληνικες και ξενες ομαδες.
Επισης η σειρα αγωνων κυπελλου ορεινης ποδηλασιας με την επωνυμια Macedonian trophy που διεξαγεται ανελλιπως τα τελευταια χρονια σε διαφορους δημους
Και πολεις της μακεδονιας,με την συμμετοχη μεγαλου αριθμου αθλητων από ολοκληρη την ελλαδα και γειτονικες χωρες.
Ελατε να κανουμε ποδηλατο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου