Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Μ. Γλέζος προς την κυβέρνηση: Συνέλθετε (βίντεο)

Μ. Γλέζος προς την κυβέρνηση: Συνέλθετε (βίντεο)

«Πως είναι δυνατόν η ελληνική κυβέρνηση να υποστηρίζει την φασιστική κυβέρνηση της Ουκρανίας;» ρώτησε την κυβερνητική εκπρόσωπο της Ν.Δ. ο Μανώλης Γλέζος καταγγέλλοντας την απόλυτη ταύτιση της κυβέρνησης με τους εταίρους της στην Ε.Ε. στο θέμα της Ουκρανίας, «δεν έχετε καμία διαφοροποίηση» είπε στο Mega.

Επιπλέον καλούμενος να σχολιάσει την επιστολή που έστειλε στον Βλαντίμιρ Πούτιν για την εξαίρεση της Ελλάδας από το εμπάργκο της Ρωσίας αναφέρθηκε στην πάγια πολιτική της Δύσης, να μην θέλει την Ελλάδα, χώρα αγροτικής οικονομίας.
«Δεν μπορούμε να βασίζουμε το μέλλον των παιδιών μας και της χώρας σε μικροκομματικές αντιλήψεις» είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και απευθυνόμενος στην δικομματική κυβέρνηση πρόσθεσε: «Συνέλθετε»!
Να σημειωθεί ότι ο Μαν. Γλέζος στην επιστολή που απέστειλε στον Βλαντιμίρ Πούτιν έκανε έκκληση για εξαίρεση της χώρας μας από το εμπάργκο της Ρωσίας στα ελληνικά αγροτικά προϊόντα στο όνομα της πατροπαράδοτης φιλίας των δύο λαών, τονίζοντας ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι απόλυτα συνδεδεμένη στο άρμα των δανειστών και δεν μπορεί να παρέμβει σε διμερές επίπεδο. Επιπλέον στην επιστολή του ανέφερε την εναντίωση του ελληνικού λαού σε μια σειρά δράσεων του διευθυντηρίου των Βρυξελλών, καθώς και ότι η ελληνική κυβέρνηση, η οποία στέκεται στο πλευρό Ε.Ε. - ΗΠΑ, έχει απολέσει τη δεδηλωμένη.
K. Mπρ.
- See more at: http://left.gr/news/m-glezos-pros-tin-kyvernisi-synelthete-vinteo#sthash.zQ69h4pU.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου