Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Πώς το πρωθυπουργικό αεροσκάφος απέτρεψε την τραγωδία να χάσει τις διακοπές του ο Βενιζέλος

12:20 | 24.08.2014

Πολιτική

Πώς το πρωθυπουργικό αεροσκάφος απέτρεψε την τραγωδία να χάσει τις διακοπές του ο Βενιζέλος

Με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο ταξίδεψε στις Βρυξέλλες ο πολυχρονεμένος αντιπρόεδρος χάριν των διακοπών του...

Συγκεκριμένα σε... λίαρ τζετ μετέτρεψε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο, χρησιμοποιώντας το για να πετάξει από τη Σκιάθο στις Βρυξέλλες και ξανά πίσω στη Σκιάθο για να μη... χάσει τις διακοπές του!
Το βράδυ της ίδιας μέρας το αεροσκάφος επέστρεψε με τον αντιπρόεδρο στη Σκιάθο, ο οποίος αποβιβάστηκε και συνέχισε προς τη Σκόπελο όπου έκανε διακοπές, ενώ το Εμπραέρ επέστρεψε στη βάση του το πρωί της επομένης.
Στο σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» που επικρίνει τον Ευάγγελο Βενιζέλο για την επιλογή του να μετακινηθεί με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, απαντά με ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών (!), προβαίνοντας σε πρωτοφανή κάλυψη του αντιπροέδρου. 

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, επελέγη η μετακίνηση του Ευ. Βενιζέλου με υπηρεσιακό αεροσκάφος, διότι σε διαφορετική περίπτωση ο υπουργός Εξωτερικών «θα είχε διαθέσει τρεις ημέρες από τις ελάχιστες των διακοπών του για μια έκτακτη συνεδρίαση έξι ωρών στις Βρυξέλλες». 
Ευτυχώς η ανακοίνωση είναι συγκρατημένη και δεν παρουσιάζει το ενδεχόμενο να χάσει ο αντιπρόεδρος τις διακοπές του ως εθνική καταστροφή. Διότι ως τέτοια θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μια τέτοια περίπτωση, κατά την οποία ο ύψιστος των υψίστων αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα έπεφτε στο επίπεδο των απλών πολιτών. Όλων αυτών, δηλαδή, που έμειναν κλειδωμένοι στα καυτά σπίτια τους, δεν μπόρεσαν να κάνουν διακοπές και ανέμεναν τον ΕΝΦΙΑ να τους χτυπήσει την πόρτα του σπιτικού τους στο οποίο είναι πια -ελέω κυβερνήσεως και μνημονίων- νοικάρηδες...
πηγη: LEFT GR
- See more at: http://left.gr/news/pos-prothypoyrgiko-aeroskafos-apetrepse-tin-tragodia-na-hasei-tis-diakopes-toy-o-venizelos#sthash.XvciFxn1.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου