ΠΑΛΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΠΑΛΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Χριστόφορος Δουλγέρης

Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2014

«Ηλία, σε θέλει επειγόντως ο Τάκης»: Νέα μηνύματα Μπαλτάκου «καίνε» τον Σαμαρά - Νέα αποκάλυψη της «Εφ.Συν.»

«Ηλία, σε θέλει επειγόντως ο Τάκης»: Νέα μηνύματα Μπαλτάκου «καίνε» τον Σαμαρά - Νέα αποκάλυψη της «Εφ.Συν.»

Πέντε μέρες μετά τη δολοφονία του Φύσσα, ο Τάκης Μπαλτάκος αναζητούσε εναγωνίως τον Ηλία Κασιδιάρη. Εκτεθειμένη η συγκυβέρνηση από τις αποκαλύψεις της «Εφημερίδας των Συντακτών»

Το νέο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Δημήτρη Ψαρρά στην Εφημερίδα των Συντακτών (19/9/14):

Γιατί ο τότε γενικός γραμματέας της κυβέρνησης εμφανίζεται να δίνει εντολές στηνκοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής, εν όψει κρίσιμων ψηφοφοριών τον Φεβρουάριο του 2013.
Ο κ. Μπαλτάκος επιβεβαιώνει το δημοσίευμα και επικαλείται «εθνικούς λόγους» για την πρωτοβουλία του. Εμμεσα, δηλαδή, επιβεβαιώνει και τη γνώση του πρωθυπουργού για την επικοινωνία του με τον Κασιδιάρη.
Επιβεβαιώνει επίσης τη σχέση του με τον Ζούμπο (τον «25χρονο υπάλληλο» της Χρυσής Αυγής). Βέβαια, δεν εξήγησε ο κ. Μπαλτάκος ποιοι είναι οι «εθνικοί λόγοι» που επέβαλαν στη Νέα Δημοκρατία να συνταχθεί με τη Χρυσή Αυγή, και μάλιστα οι σχέσεις αυτές να έχουν προχωρήσει τόσο πολύ ώστε με απλή εντολή Μπαλτάκου να ψηφίζει σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα τηςναζιστικής οργάνωσης.
Αποκαλύπτουμε σήμερα και δύο ακόμα μηνύματααπό το γραφείο της Χρυσής Αυγής (Ζούμπος) προς τον Κασιδιάρη, που έχουν σχέση με τον Μπαλτάκο, λίγα εικοσιτετράωρα μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
Τη Δευτέρα 23/9/13, ο Ζούμπος στέλνει το ακόλουθο μήνυμα στον Κασιδιάρη: «Ενημερωτικά με πέτυχε ο Τάκης από το απέναντι γραφείο και ζητούσε εσένα». Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Ζούμπος στέλνει στον Κασιδιάρη ένα δεύτερο πανομοιότυπο μήνυμα.
Τα μηνύματα αποδεικνύουν ότι ακόμα και εκείνη την κρίσιμη στιγμή, τις παραμονές των συλλήψεων, ο ισχυρός άνδρας του Μαξίμου επιδίωκε νέες επαφές με την ηγεσία της ναζιστικής οργάνωσης. Η κυβέρνηση και ο ίδιος ο πρωθυπουργός παραμένουν εκτεθειμένοι.
    Διαβάστε τις πρόσφατες εξελίξεις στην υπίθεση της Χρυσής Αυγής:   
- See more at: http://left.gr/news/ilia-se-thelei-epeigontos-o-takis-nea-minymata-mpaltakoy-kaine-ton-samara-nea-apokalypsi-tis#sthash.uWAAZ2xy.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου