ΠΑΛΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΠΑΛΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Χριστόφορος Δουλγέρης

Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού

Ηλεκτρονική Έκδοση 

Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες από την Κυριακή έως και την Τέταρτη στα ηπειρωτικά, κατά τόπους ισχυρές στα κεντρικά και βόρεια, προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Οι σφοδρές βροχοπτώσεις δεν αποκλείεται να συνοδεύονται πρόσκαιρα από χαλαζοπτώσεις και ενισχυμένους άνεμους.
Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, την Κυριακή βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα τοπικά ισχυρές προβλέπεται να εκδηλωθούν στη Μακεδονία και αργότερα σε Ήπειρο, Θεσσαλία και πιθανόν για λίγο στις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και το βόρειο Ιόνιο.
 
Τη Δευτέρα, βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα τοπικά ισχυρές προβλέπεται να εκδηλωθούν στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τις Σποράδες.
 
Την Τρίτη, βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές αναμένονται στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και βαθμιαία την Εύβοια, την κεντρική και ανατολική Στερεά και πιθανόν για λίγο στη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού και κεντρικού Αιγαίου.
 
Την Τέταρτη, οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα περιοριστούν βαθμιαία στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την κεντρική και ανατολική Στερεά και το βράδυ θα εξασθενήσουν.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου