ΠΑΛΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΠΑΛΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Χριστόφορος Δουλγέρης

Σάββατο, 4 Οκτωβρίου 2014

Εκπληρώσαμε μόνο 998 από τα 1.000 προαπαιτούμενα!

        
 
Του Λάκη Μπέλλου

Επιασαν δουλειά οι καθαρίστριες. Πήγαν συμβολικά και καθάρισαν τη ΔΟΥ Γαλατσίου. Στο υπ. Οικονομικών σκέφτονται να τις καλέσουν και εκεί για να τους ξεβρομίσουν και να υποδεχτούν την τρόικα.

Προβληματισμός επικρατεί στην κυβέρνηση γιατί η αγριεμένη τρόικα ζητάει, ούτε λίγο-ούτε πολύ, 1.000 προαπαιτούμενα. Κι έχουμε εκπληρώσει μόνο 998 προαπαιτούμενα.

Ουρές για να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ έδειχναν τα κανάλια. Δεν έδειχναν όμως τις ουρές εκείνων που δεν πήγαν. Οσοι πήγαν και πλήρωσαν ήταν από τους βολεμένους που λέει το γκάλοπ της Issue. Μερικοί μάλιστα διαμαρτύρονταν γιατί δεν είναι διπλός ο φόρος.

Δεν έχουμε βγει ακόμα στον δρόμο να πανηγυρίσουμε; Ο Γιακουμάτος δήλωσε ότι μειώθηκε η τιμή του γάλατος τουλάχιστον 5 λεπτά! Ταυτόχρονα επιμηκύνθηκε η ημερομηνία που θεωρείται φρέσκο το γάλα κατά 48 χρόνια.

Ποια είναι η Δημοκρατική Παράταξη; Σωστά απάντησε το ΠΑΣΟΚ στη Νέα Δημοκρατία ότι είναι το ΠΑΣΟΚ. Εδώ απάντησαν για την πρόσληψη του Καραγκούνη ως βοηθού του Ρανιέρι μιλώντας για κωλοτούμπες, γι’ αυτό το θέμα δεν θα απαντούσαν;

Η μόνη διαφορά Βενιζέλου και Καραγκούνη είναι ότι ο Βενιζέλος, και να θέλει, δεν γίνεται να κάνει κωλοτούμπα.

Ετρεξε να προλάβει. Μέγας χορηγός στην Αμφίπολη η «Ελληνικός Χρυσός». Πιστεύει ότι εκεί δεν είναι οι Σκουριές αλλά οι Χρυσιές.

Δεν είχε και μεγάλο ανταγωνισμό για τη χορηγία. Μοναδικός αντίπαλος στη χορηγία ήταν τα «Jumbo» για την παιδική χαρά που έχει δημιουργηθεί εκεί. Δεν θα ήταν πάντως κι άσχημα να τραγουδούσε σε διαφήμιση η Στανίση για τον Μεγαλέξανδρο.

Αν είναι πάντως η Ολυμπιάδα, την πατήσαμε άγρια. Ποιος ξέρει πόσα δισεκατομμύρια ευρώ θα ξοδέψουμε. Το στέγαστρο στον τάφο θα το κάνει ο Καλατράβα.

Για τη Βούλτεψη και το προπαγανδιστικό γκάλοπ της εφημερίδας τα είπαμε αναλυτικά στο έκτακτο «Πάμε Λουκέτο» από χθες (efsyn.gr/?p=238926). Πρέπει να συμπληρώσω για να μη στενοχωριέται η Σοφία για τα όσα γράφτηκαν. Οι κυβερνητικοί εκπρόσωποι διαχρονικά είναι αυτοί που τρέφουν και ζουν τέτοιες στήλες. Δεν μας νοιάζει ποιος θα βγει πρωθυπουργός, αλλά ποιος θα μπει κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Βλέπω τη φοβερή σύνθεση των κυβερνητικών εκπροσώπων την τελευταία 20ετία που έχουν φτιάξει στο διαδίκτυο και κλαίω. Από συγκίνηση. Ολοι αυτοί μας έχουν δώσει ψωμί με τις ενέργειές τους. Τι να θυμηθώ… Πεταλωτής… Αντώναρος… Καψής… Χυτήρης… Κεδίκογλου, όλοι.

Εχεις να πεις και να κάνεις πολλά ακόμα, Σοφία, για να τους φτάσεις. Συνέχισε όμως. Είσαι σε καλό δρόμο.

Τα δύο προαπαιτούμενα που δεν έχουμε εκπληρώσει έναντι της τρόικας είναι οι ομαδικές απολύσεις και οι ομαδικοί θάνατοι.

 ΠΗΓΗ:http://www.efsyn.gr/?p=239242

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου