ΠΑΛΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΠΑΛΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Χριστόφορος Δουλγέρης

Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2014

Ο Σεφερλής σερβίρει τηλεοπτική αηδία

15:01 | 15.10.2014

Όλγα Στέφου

Κοινωνία

Ο Σεφερλής σερβίρει τηλεοπτική αηδία

...Και για τη χώνεψη, μαϊντανό


Το πρωινό του Mega προσέλαβε έναν διάσημο κάφρο να τους ανεβάσει τα νούμερα κι ο κύριος αποφάσισε να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: Να σερβίρει σκουπιδαριό.

Τι έκανε αυτός ο τύπος -πλαισιωμένος από αντίστοιχές του περιπτώσεις; Φάρσα. Τηλεφωνική. Πήρε τηλέφωνο μία ηλικιωμένη κυρία, της είπε πως είναι της πολεοδομίας και εξήγησε -εν μέσω χαχανητών του πάνελ του- ότι θα της πάρουν το σπίτι για να περάσει δρόμος. Η γυναίκα δικαιολογημένα κατατρόμαξε, προσπάθησε να συνεννοηθεί, ο δε Σεφερλής και επέμεινε και το χόντρυνε. Δε βρέθηκε ούτε ένας από το "κοινό" του να τον σταματήσει. Να του εξηγήσει ότι είναι γελοιότητα.  

Καθώς εξελίσσεται αυτή η μαγευτική στιγμή της ελληνικής τηλεόρασης, στην άλλη άκρη της γραμμής εμφανίζεται ο -εξίσου σοκαρισμένος- σύζυγος της ηλικιωμένης κυρίας. Προσπαθεί να βγάλει μια άκρη, οι άλλοι σπαρταράν από τα γέλια, ο μέγας μάγιστρος του άθλιου χιούμορ, Μάρκος Σεφερλής, περιφέρει την περσόνα του σαν κωμικό αριστοφανικού επιπέδου. Ο κύριος χάνει τα λόγια του και πλέον δεν μπορεί να καταλάβει κανένας (ή σχεδόν κανένας) τι λέει. Μιλά, συν τοις άλλοις, με προφορά, πράγμα που πυροδοτεί νέα έκρηξη γέλιου από το πάνελ.  Ο Σεφερλής κοροϊδεύει την προφορά και κλείνει το τηλέφωνο, χωρίς να ενημερώσει πως πρόκειται για φάρσα! (σσ. ο άνθρωπος προσπαθεί να μάθει "ποιος είσαι εσύ που θα πάρεις το σπίτι μου", μιας και ο ήρωας βιντεοταινίας του '80 κ. Σεφερλής χρειαζόταν μετάφραση...)

Μεγάλες τηλεοπτικές στιγμές. Έχουμε μερικές ακόμα στο μυαλό μας.

1) Μπορεί να πάρει μαθητή που δίνει πανελλήνιες και να του πει πως κόπηκε από απουσίες
2) Άνεργο και να του πει πως του δίνει δουλειά. Και μετά να κάνει "αχακαλόε"
3) Άρρωστο και να τον ενημερώσει πως πεθαίνει

ΥΓ. Να σημειωθεί πως η εκπομπή είναι πρώτη σε τηλεθέαση...
ΠΗΓΗ:left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου