Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Ημέρα πανεκπαιδευτικής δράσης

Ηλεκτρονική Έκδοση 

ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ - ΟΥΤΕ FACE CONTROL

Ημέρα πανεκπαιδευτικής δράσης

Συγκεντρώσεις και πορείες 12:00 και 18:00 στα Προπύλαια
Τελευταία ενημέρωση: 
Στο υπουργείο Οικονομικών, με συνθήματα αλληλεγγύης στις καθαρίστριες, βρίσκεται αυτή την ώρα η πορεία των μαθητών που ξεκίνησε λίγο μετά τις 12.00. Ημέρα δράσης στο χώρο της εκπαίδευσης σήμερα Πέμπτη, ενάντια στις περικοπές, τις απολύσεις και τους αποκλεισμούς, με συγκεντρώσεις, πορείες και συλλαλητήρια φοιτητών, μαθητών, εργαζόμενων στο χώρο της Παιδείας, το μεσημέρι 12:00 και το απόγευμα 18:00 στην Αθήνα, στα Προπύλαια, καθώς τις τελευταίες ημέρες κορυφώθηκε η αντιπαράθεση με την κυβέρνηση τον πρύτανη και την αντιπολίτευση γύρω από το face control στο ΕΚΠΑ. Νέο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στις 6 Νοεμβρίου.
Η Πέμπτη ξεκινά με συγκέντρωση μαθητών και φοιτητών 12 μμ στα Προπύλαια.
Στις 16:00 το απογευμα υπάρχει κάλεσμα των διοικητικών υπαλλήλων των πανεπιστημίων, σε εργαζόμενους και φοιτητές, σωματεία και συλλόγους του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα και συλλογικότητες, στο συντονιστικό στην Πρυτανεία του ΕΚΠΑ προκειμένου να αποφασίσουμε τη συνέχιση του αγώνα μας.
Το απόγευμα στις 18:00 διοργανώνεται πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριομαζί με την ΟΛΜΕ, τη ΔΟΕ και τους φοιτητικούς συλλόγους, στα Προπύλαια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου