Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Θερμό κλίμα σε σχολεία και σχολές


Ηλεκτρονική Έκδοση 

Θερμό κλίμα σε σχολεία και σχολές

Άνοιξε ο κύκλος των κινητοποιήσεων
Τελευταία ενημέρωση: 
Νέο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στις 6 Νοέμβρη, προετοιμάζουν οι φορείς της εκπαιδευτικής κοινότητας.
Αποχώρησαν οι φοιτητές από το κεντρικό κτίριο του ΕΚΠΑ, όπως αποφάσισαν το βράδυ της Πέμπτης, οι εκπρόσωποι των φοιτητικών συλλόγων στη διάρκεια της κοινής συνέλευσης που πραγματοποίησαν με τους διοικητικούς υπαλλήλους του Ιδρύματος.
Με την απόφαση αυτή, λήγει ουσιαστικά η συμβολική κατάληψη που ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα. Οι φοιτητές θα επανέλθουν, ωστόσο, την προσεχή Πέμπτη, οπότε συνεδριάζει η σύγκλητος του Πανεπιστημίου Αθηνών, προκειμένου να διεκδικήσουν τη συμμετοχή όλων των φοιτητικών συλλόγων στη συνεδρίαση αλλά και να θέσουν σειρά θεμάτων που τους απασχολούν - από τις διαγραφές των αιωνίων έως τη φύλαξη των πανεπιστημιακών εγκαταστάσεων.
Για την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου, προγραμματίζεται εκδήλωση στον προαύλιο χώρο της πρυτανείας για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο ΕΚΠΑ με τη συμμετοχή μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας.
Η Πέμπτη 23 Οκτωβρίου χαρακτηρίστηκε από κινητοποιήσεις, καθώς ήταν ημέρα πανεκπαιδευτικής δράσης, με μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικούς να πραγματοποιούν διαδηλώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου