ΠΑΛΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΠΑΛΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Χριστόφορος Δουλγέρης

Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014

Άδωνις Γεωργιάδης: Έπρεπε να συλλάβουν τον περιπτερά (βίντεο)

Kατερίνα Μπρέγιαννη

πηγή: Αυγή

Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Έπρεπε να συλλάβουν τον περιπτερά (βίντεο)

Απόλυτη στήριξη στις δυνάμεις των ΜΑΤ από τον Άδ. Γεωργιάδη και τον Μ. Κασσή.

Σύμφωνα με video – ντοκουμέντο, που κυκλοφόρησε χθες στα social media, οι δυνάμεις καταστολής έκλεψαν νερά, ξυλοκόπησαν τον περιπτερά και προκάλεσαν ζημιές στο περίπτερο, όταν διαμαρτυρήθηκε. «Το video κάνει ζημιά» παραδέχτηκε ο κ. Γεωργιάδης στην εκπομπή ΠρωινόΑΝΤ11 και όχι οι κατάπτυστες πράξεις της αστυνομίας που καταμαρτυρεί.
 
Προκλητικός ο Άδωνης Γεωργιάδης για άλλη μια φορά υποστήριξε ότι οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί δίψαγαν και «ο περιπτεράς φταίει που τους πούλησε τσαμπουκά». «Τον περιπτερά πρέπει να συλλάβουν» είπε. «Αν τους έδινε ο περιπτεράς 5 μπουκάλια νερό τι θα γινόταν δηλαδή;»
Ο αντιπρόεδρος Δημοσίων Σχέσεων της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας Στ. Μπαλάσκας υποστήριξε ότι: «Σε καμία περίπτωση, ούτε τσαμπουκά, ούτε κλοπή έχουμε» υπερασπιζόμενος απόλυτα τους αστυνομικούς των ΜΑΤ κατά την επέμβαση της αστυνομίας στα Εξάρχεια. Ο ισχυρισμός της αστυνομίας από τη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε το video και διατάχθηκε η ΕΔΕ είναι ότι άφησαν 20 ευρώ που όμως όπως φαίνεται στο video δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο.
- See more at: http://left.gr/news/adonis-georgiadis-eprepe-na-syllavoyn-ton-periptera-vinteo#sthash.vsTG1ZaZ.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου