Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Άντρας προσποιείται ότι είναι ρατσιστής – Δείτε την αντίδραση του κόσμου (βίντεο)


πηγή: philenews

Διεθνή

Άντρας προσποιείται ότι είναι ρατσιστής – Δείτε την αντίδραση του κόσμου (βίντεο)

Το video ανέβηκε στο YouTube πριν λίγες μέρες και έχει ήδη 1.3 εκατομμύρια επισκέψεις.


Τρεις νέοι, ο Omar, ο Devin και ο Zach αποφάσισαν να κάνουν ένα πείραμα για να καταλάβουν πώς αντιδρούν οι άνθρωποι απέναντι στο ρατσισμό.  Μετά το θάνατο ενός Καναδέζου στρατιώτη την προηγούμενη εβδομάδα από τρομοκρατική επίθεση, ήθελαν να δουν τι θα κάνουν οι Καναδοί πολίτες όταν δουν έναν μουσουλμάνο στο δρόμο. Σίγουρα όμως δεν προέβλεψαν το αποτέλεσμα.

Ο ένας ντύθηκε μουσουλμάνος, ο άλλος προσποιήθηκε τον ρατσιστή και ο τρίτος βιντεογραφούσε το όλο σκηνικό που εκτυλίχθηκε στο Ontario του Καναδά.  Το σχέδιό τους ήταν να ξεκινήσουν μια λεκτική διαμάχη για να εγείρουν το ενδιαφέρον του κοινού.
Τη στιγμή που ο «ρατσιστής» ηθοποιός φώναξε στον μουσουλμάνο πως απαγορεύεται να μπει στο λεωφορείο, ένας άντρας που βρισκόταν εκεί, του είπε πως δεν πρέπει να κρίνουμε κανέναν από την εμφάνιση ή εθνικότητά του.

Πολλοί από τον κόσμο που ήταν εκεί, υπερασπίστηκαν τον «μουσουλμάνο» και έφτασαν στο σημείο να χτυπήσουν τον λεγόμενο «ρατσιστή», σπάζοντάς του τη μύτη.


Ο νεαρός με τη σπασμένη μύτη δήλωσε πως δεν ήθελαν σε καμία περίπτωση να φτάσουν σε σημείο τραυματισμού, αλλά το γεγονός ότι το ξύλο ήταν για υπεράσπιση του μουσουλμάνου και κατά συνέπεια κατά του ρατσισμού, κάνει τον πόνο του κτυπήματος λιγότερο σημαντικό.

Το video ανέβηκε στο YouTube πριν λίγες μέρες και έχει ήδη 1.3 εκατομμύρια επισκέψεις.
- See more at: http://left.gr/news/antras-prospoieitai-oti-einai-ratsistis-deite-tin-antidrasi-toy-kosmoy-vinteo#sthash.6GX7Cpz0.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου