Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Όταν έχεις την Κανέλλη τι τον θες τον Πρετεντέρη; (βίντεο)

Κατερίνα Μπρέγιαννη

πηγή: Αυγή

Πολιτική

Όταν έχεις την Κανέλλη τι τον θες τον Πρετεντέρη; (βίντεο)

Η κομμουνίστρια της καρδιάς μας, Λιάνα Κανέλλη, αναιρεί τη δύναμη ανατροπής του λαού δηλώνοντας στη χθεσινή εκπομπή στον Ενικό, ανερυθρίαστα ότι την κυβέρνηση Παπαδήμου δεν την έριξαν οι μεγάλες λαϊκές συγκεντρώσεις και το κίνημα των αγανακτισμένων, που το πλήρωσε μάλιστα με άγρια και βίαιη καταστολή, αλλά οι ανεξαρτητοποιήσεις των βουλευτών στη Βουλή!!! «Μες τη βουλή αλλάξανε, 24 ανεξάρτητοι βουλευτές μας προκύψανε!!!» είπε.

Ως δια μαγείας  δηλαδή, ξαφνικά, αποφάσισαν οι βουλευτές να ανεξαρτητοποιηθούν και να ρίξουν την κυβέρνηση αφού ο λαϊκός παράγοντας, ο κόσμος που διαδήλωνε καθημερινά και το κίνημα των αγανακτισμένων καμία επίδραση δεν είχαν σε αυτό. Αφού λοιπόν ο λαϊκός παράγοντας δεν μπορεί να παρέμβει, ας περιμένουμε τη Δευτέρα παρουσία!!!
Πώς είναι δυνατόν όμως να γνωρίζει η κ. Κανέλλη άλλωστε όπως πολύ σωστά παρατήρησε ο υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Μηλιός «εσείς ήσασταν στη διπλανή πλατεία, σφυρίζατε αδιάφορα, όταν έπεφταν τα δακρυγόνα και ο κόσμος δεν έφευγε από την πλατεία. Η κ. Κανέλλη απαξίωσε καν να συμμετέχει ούτε σε συζήτηση για την πλατεία (αν και κίνδυνος μόλυνσης από συζήτηση και διάλογο δεν έχει παρατηρηθεί ακόμα), γιατί βέβαια, κίνημα εκτός του ΠΑΜΕ, δεν υπάρχει, ούτε και υπήρξε ποτέ!»
Πραγματικά είναι δύσκολο να κατανοήσει το Podemos, είναι κάτι «δυνητικό» όπως το χαρακτήρισε, δυνητικό, αλλά ελπιδοφόρο να προσθέσουμε, σε πλήρη αντίθεση με τη θεωρία του αδυνάτου που υπηρετεί το ΚΚΕ. Εννοείται ότι η έκκληση για ενότητα από τον Γ. Μηλιό έπεσε στο κενό πριν προλάβει καν,  να τη διατυπώσει  με την αποστροφή της κ. Κανέλλη, ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ μιλάει σε επίπεδο πλατείας» και «συμφωνεί για το κουλουράκι…». Καλύτερα η πείνα, για να αγιάσουμε… τότε…
Ο Γ. Μηλιός σε μια συζήτηση που κινήθηκε μεταξύ ειρωνείας, προσωπικών στοχεύσεων εις βάρος του («ένας άνδρας έτοιμος για όλα» όπως η βουλευτής του ΚΚΕ σχολίασε) και σωρείας παραποιήσεων των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση του Μνημονίου κατάφερε να τοποθετηθεί όσο του επέτρεψαν οι συνεχείς διακοπές, παρεμβάσεις και επιθέσεις κυρίως από την εκπρόσωπο του ΚΚΕ που επάξια κέρδισε το πάνελ μετατρέποντάς το, σε one woman show κατά του ΣΥΡΙΖΑ καθώς δεν θεώρησε άξιους οποιασδήποτε κριτικής τους εκπροσώπους της συγκυβέρνησης.
- See more at: http://left.gr/news/otan-eheis-tin-kanelli-ti-ton-thes-ton-pretenteri-vinteo#sthash.lVxgLWMQ.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου