Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Γερμανική εταιρεία οπτικών προσφέρει δώρο ένα ελληνικό νησάκι

Γερμανική εταιρεία οπτικών προσφέρει δώρο ένα ελληνικό νησάκι

20:14 | 24 Δεκ. 2014
Γερμανικός οίκος οπτικών προσφέρει προς τους μεγάλους πελάτες του δώρο ένα ελληνικό νησί με την αγορά 420.000 σκελετών γυαλιών.
Σύμφωνα με την Καθημερινή, πρόκειται για το νησί Άγιος Αθανάσιος στον Κορινθιακό κόλπο, το οποίο ωστόσο δεν ανήκει στην εταιρεία Libuda Optic World. Η εταιρεία αναφέρει πως σε περίπτωση που χρειαστεί το νησάκι, περίπου 10 στρεμμάτων, θα αγοραστεί. Σημειώνεται πως το νησάκι πωλείται προς 1,5 έως 1,6 εκατ. ευρώ. Η προσφορά εντάσσεται στον ετήσιο «κατάλογο κινήτρων» της εταιρείας προς τους μεγάλους πελάτες.
«Οι διακοπές στη Μαγιόρκα θα ήταν καταπληκτικές, αν δεν υπήρχε τόσο πολύς τουρισμός. Ιδέα: τι λέτε να αποκτήσετε το δικό σας νησί; Στη δική σας παραλία κανείς δεν θα σας ενοχλεί πια. Στον Κορινθιακό κόλπο, κοντά στην Ιτέα και όχι μακριά από τους Δελφούς, το χιονοδρομικό κέντρου του Παρνασσού και το ιστορικό λιμάνι του Γαλαξιδίου, βρίσκεται αυτό το καταπληκτικό νησί.
Από το ύψωμά του προσφέρει μια υπέροχη θέα. Θα ήταν το ιδανικό σημείο για την κατασκευή μιας ιδιωτικής βίλας. Μεγάλος αριθμός από ελαιόδεντρα και πεύκα βρίσκονται διασκορπισμένα στο νησί, ενώ μια στενή αμμώδης παραλία βρίσκεται στο βορειοδυτικό μέρος του. Η θάλασσα είναι πεντακάθαρη και γεμάτη ψάρια», αναφέρει και καταλήγει: «Προσφορά: με την αγορά 420.000 σκελετών γυαλιών και μηδενική συμμετοχή, ή με την αγορά 155.000 σκελετών και συμμετοχή 999.999 ευρώ».
http://tvxs.gr/news/ellada/germaniki-etaireia-optikon-prosferei-doro-ena-elliniko-nisaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου