Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Κοινή κάθοδος στις εκλογές του Ποταμιού με τη Δράση

Κοινή κάθοδος στις εκλογές του Ποταμιού με τη Δράση

Όσοι διατηρούσαν αμφιβολίες για το αν  Το Ποτάμι κινείται στο σκληρό πυρήνα του νεοφιλελευθερισμού, θα πρέπει να απογοητεύθηκαν μετά την ανακοίνωση της εκλογικής συνεργασίας του κόμματος με τη Δράση.
Tη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου, μάλιστα, στις 5:30 το απόγευμα, ο επικεφαλής του Ποταμιού κ. Στ. Θεοδωράκης θα δώσει κοινή συνέντευξη Τύπου, στη Στοά του Βιβλίου, με τον πρόεδρο της Δράσης κ. Θεόδωρου Σκυλακάκη, προκειμένου να επισημοποιηθεί και η συμφωνία για συνεργασία.
Με τη συνεργασία του Ποταμιού με το κόμμα το οποίο ίδρυσαν το 2009 οι πρώην υπουργοί της ΝΔ κ. κ. Στ. Μάνος, Βασίλης Κοντογιαννόπουλος, διαλύονται και οι εντυπώσεις που είχαν καλλιεργηθεί για στροφή του κόμματος του κ. Θεοδωράκη προς την κεντροαριστερά μετά και την προσχώρηση σ΄ αυτό του προερχόμνεου από τη ΔΗΜΑΡ κ. Σπ. Λυκούδη.
Να υπενθυμίσουμε απλώς ότι στην εκλογική αναμέτρηση του 2012 η Δράση είχε κατέλθει στις εκλογές μαζί με τη Δημιουργίας, Ξανά! του κ. Θάνου Τζήμερου.
Μετά την αποτυχία του εγχειρήματος αυτού, στις 19 Ιουνίου 2012, ο κ. Στ. Μάνος υπέβαλε την παραίτησή του στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος και πρόεδρος εκλέχθηκε ο ευρωβουλευτής (είχε εκλεγεί με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας) κ. Θεόδωρος Σκυλακάκης.
ΠΗΓΗ:http://www.hitandrun.gr/kini-kathodos-stis-ekloges-tou-potamiou-ti-drasi/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου