Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Επιτελικές θέσεις για δύο στη νέα κυβέρνηση

Επιτελικές θέσεις για δύο στη νέα κυβέρνηση

tsipras-papoulias.jpg

Ο Αλέξης Τσίπρας ορκίζεται, με πολιτικό όρκο, πρωθυπουργός της Ελλάδας | EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
Σάρκα και οστά παίρνει η νέα κυβέρνηση καλύπτοντας επιτελικές θέσεις για τη λειτουργίας της. Παραλαβή – παράδοση σε υπηρεσιακό επίπεδο στο Μέγαρο Μαξίμου. Αντιθεσμική συμπεριφορά του τέως πρωθυπουργού που δε χαιρέτισε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Καθήκοντα γενικού γραμματέα της κυβέρνησης αναλαμβάνει ο δικηγόρος Σπύρος Σαγιάς. Διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου αναλαμβάνει ο πρώην γραμματέας της Νεολαίας του Συνασπισμού, Δημήτρης Τζανακόπουλος.
Εν τω μεταξύ ολοκληρώθηκε η παραλαβή – παράδοση των καθηκόντων του πρωθυπουργού σε υπηρεσιακό επίπεδο καθώς ο Αντώνης Σαμαράς «απέφυγε» να παραστεί και έτσι η διαδικασία πραγματοποιήθηκε μεταξύ του τέως διευθυντή του γραφείου του πρωθυπουργού Κώστα Μπούρα και του διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκου Παππά.
Εντύπωση προκάλεσε η στάση που κράτησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκαρτίας Αντώνης Σαμαράς που δεν χαιρέτισε ως είθισται, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.    
Εντελώς άδειο το Μαξίμου
Αυτό που έκανε εντύπωση στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ότι δεν υπήρχε κανείς να υποδεχθεί τον νέο πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τους συνεργάτες του. 
Μάλιστα, κύκλοι του Μαξίμου υποστήριξαν ότι πρόκειται για πρωτόγνωρη κατάσταση που δείχνει τον πολιτικό τους πολιτισμό, ενώ διέψευδαν τις αναφορές της Λεωφόρου Συγγρού ότι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τους ζήτησαν να αποχωρήσουν.
http://www.efsyn.gr/arthro/epitelikes-theseis-gia-dyo-sti-nea-kyvernisi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου