ΠΑΛΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΠΑΛΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Χριστόφορος Δουλγέρης

Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2015

"Ξεσηκωθείτε" το κάλεσμα του Μανώλη Γλέζου για την Κυριακή

"Ξεσηκωθείτε" το κάλεσμα του Μανώλη Γλέζου για την Κυριακή

Μετά τη δυναμική κινητοποίηση της Τετάρτης, νέα διαμαρτυρία κατά της λιτότητας, των μνημονίων και υπέρ της δημοκρατίας θα πραγματοποιηθεί στις 16:00 την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015 στο Σύνταγμα, μία μέρα πριν το κρίσιμο Eurogroup.
Το κάλεσμα που έγινε την Παρασκευή (13/2) μέσω των  social media, απευθύνετε στους λαούς των χωρών της Ευρώπης προκειμένου να προχωρήσουν σε συγκεντρώσεις αλληλεγγύης προς την Ελλάδα και σε άλλες μεγάλες πόλεις.

Μ.Γλέζος: Ξεσηκωθείτε, γρηγορείτε, προσέλθετε στο προσκλητήριο της ιστορίας μας
Στα παλλαϊκά συλλαλητήρια της Κυριακής καλεί ο Μανώλης Γλέζος, ζητώντας από όλους "όπου γης σ' Ανατολή και Δύση, να δείξουν τη συμπαράστασή τους, την αλληλεγγύη τους στον Ελληνικό Λαό που αγωνίζεται ν' ανακτήσει την Ανεξαρτησία του και να βγάλει τη θηλιά που του έχουν φορέσει στο λαιμό οι δανειστές του".

Αναλυτικά το κάλεσμα του Μ. Γλέζου:

Την Κυριακή 15/2 παρόντες στο προσκλητήριο της Ιστορίας

Ηχείστε, του βασανισμένου Λαού οι Σάλπιγγες, το εγερτήριον των συνειδήσεων σάλπισμα.

Ξεσηκωθείτε, γρηγορείτε, προσέλθετε στο προσκλητήριο της ιστορίας μας.

Εμείς, πιστοί,  στις παρακαταθήκες όσων θυσιάστηκαν, στα καλέσματα όσων αγωνίστηκαν, στα οράματα όσων προετοίμασαν το μέλλον που είναι εδώ,  θα πλημμυρίσουμε την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου με την απόφαση μας δρόμους και πλατείες.

Καλούμε, εγκαλούμε, προσκαλούμε όλες τις αγραυλούσες συνειδήσεις, όπου γης σ' Ανατολή και Δύση, να δείξουν τη συμπαράσταση τους, την αλληλεγγύη τους στον Ελληνικό Λαό, που αγωνίζεται ν' ανακτήσει την Ανεξαρτησία του και να βγάλει τη θηλιά που του έχουν φορέσει στο λαιμό οι δανειστές του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου