Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Η «Λουφτβάφε» πάνω από την Ακρόπολη

Η «Λουφτβάφε» πάνω από την Ακρόπολη

nazi-polemos-athina-aeroplano.jpg

Β' Παγκόσμιος Πόλεμος - Γερμανικό αεροπλάνο πάνω από την ΑθήναΓερμανικό αναγνωριστικό αεροσκάφος HS 126 πετάει πάνω από την Αθήνα
Εντάξει τα κατάφερε η Γερμανική κυβέρνηση, να απομονωθεί με τις ακρότητες που θέλει να επιβάλει ο κ. Σόιμπλε στην Ελλάδα, και επομένως το επόμενο βήμα των Γερμανών είναι ή να κάνουν «κωλοτούμπα» ή να... μας κηρύξουν τον πόλεμο.
Ο κύριος Σόιμπλε διέταξε τους υφισταμένους του στο σημερινό Euroworking group να πουν ούτε λίγο ούτε πολύ ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει μόνο ένα δρόμο: να ακολουθήσει το Μνημονιακό πρόγραμμα μέχρι τέλους, έως εξοντώσεως της κοινωνίας, της δημοκρατίας  και της οικονομίας και να καταργήσει τις νέες ελληνικές θέσεις, τις οποίες πριν λίγες μέρες -κατά σύμπτωση- υπερψήφισε και υποστηρίζει με πρωτοφανή ενότητα ο ελληνικός λαός.
Συγκεκριμένα τα υπηρεσιακά στελέχη του κ. Σόιμπλε είπαν ότι από σήμερα η ελληνική Βουλή απαγορεύεται να διανοηθεί να ψηφίσει τους νόμους που προανήγγειλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στις προγραμματικές του δηλώσεις (10/2/2015), και ότι απαγορεύεται να διαχωρίζεται -εκ θεού, προφανώς- η συνέχιση της επιβολής των καταστροφικών όρων του Μνημονίου από το ισχύον χρηματοδοτικό - δανειακό πρόγραμμα. Με λίγα λόγια η «Λουφτβάφε» του κ. Σόιμπλε απαγορεύει τη «γέφυρα» των 6 μηνών χωρίς μνημονιακά μέτρα που ζητά η ελληνική κυβέρνηση. Απαγορεύουν τα «Πάντσερ» του γερμανικού ΥΠΟΙΚ να προετοιμαστεί και να συμφωνηθεί με την Ε.Ε. ένα νέο συνολικό σχέδιο επιβίωσης και ανασυγκρότησης της Ελλάδας μέσα σε ένα πλαίσιο ανάκαμψης ολόκληρης της ευρωπαϊκής οικονομίας και αντιμετώπισης του διαρκώς διογκούμενου δημοσίου χρέους, παντού στην Ευρώπη.
Δηλαδή, η γερμανική αλαζονεία καταφανώς θέτει σε πραγματικό κίνδυνο όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά και την τύχη ολόκληρης της ευρωζώνης, τη μοίρα της ίδιας της Ενωμένης Ευρώπης, όπως τη σχεδίασαν οι ιδρυτές της. Ακριβώς γι αυτό η γραμμή Σόιμπλε έχει αρχίσει να δημιουργεί προβλήματα ακόμα και στον κυβερνητικό συνασπισμό που κυβερνά τη Γερμανία (βλέπε τη σημερινή στάση των συγκυβερνώντων Σοσιαλδημοκρατών), και οπωσδήποτε στις περισσότερες δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις και τις κυβερνήσεις των άλλων 18 χωρών της ευρωζώνης.
Μόνο το πολιτικό χαρακίρι, η μεγαλοπρεπής «κωλοτούμπα» και η αποχώρησή του από την πολιτική ή η... εισβολή της «Βέρμαχτ» στην Ελλάδα έχουν απομείνει πλέον ως μοναδικές επιλογές για τον Γερμανό υπουργό Οικονομίας και τους βιομήχανους και τους τοκογλύφους των «διεθνών αγορών» που εκπροσωπεί.

http://www.efsyn.gr/arthro/i-loyftvafe-pano-apo-tin-akropoli

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου