Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Ο Αδωνις έριξε μολότοφ στα ΜΑΤ!

Ο Αδωνις έριξε μολότοφ στα ΜΑΤ!

georgiadis.jpg

Ο Αδωνις άρχισε μετά να πετάει και πέτρες που είχε μέσα στην τσέπη του και ζύγιζε συνολικά 132 κιλά
♦ Πράγματα και θαύματα έγιναν στην αυθόρμητη πορεία των μεταλλωρύχων στην Αθήνα, αφού συμμετείχε και ο Αδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος έριξε μολότοφ στα ΜΑΤ, ενώ κάποια στιγμή έγινε κουκουλοφόρος και μπαχαλάκιας, όπως θα σας πληροφορήσω στη συνέχεια.
♦ Ηταν επικεφαλής της πορείας και κρατούσε μαζί με έναν από τους μεταλλωρύχους ένα τεράστιο πανό που έγραφε: «Θέλουμε δουλειά και όχι ανεργία / να 'χουμε λεφτά / να δίνω τα βιβλία».
♦ Μετά κρατούσε άλλο πανό: «Είμαστε όλοι μεταλλωρύχοι».
♦ Τα ΜΑΤ ξαφνιάστηκαν από την παρουσία του και αρχικά γελούσαν.
♦ Μετά γελούσαν πιο πολύ, πιο πολύ και μετά ξεκαρδίστηκαν με αποτέλεσμα τρεις να πεθάνουν από το γέλιο.
♦ Ο Αδωνις άρχισε μετά να πετάει και πέτρες που είχε μέσα στην τσέπη του και ζύγιζε συνολικά 132 κιλά.
♦ Μετά όμως εκτραχύνθηκε και πέταξε βόμβα μολότοφ στα ΜΑΤ την οποία είχε κατασκευάσει η Ευγενία Μανωλίδου, από φιάλη μπίρας, το προηγούμενο βράδυ.
♦ ΤΑ ΜΑΤ όμως συνέχισαν να γελάνε πιο δυνατά με αποτέλεσμα να σκάσουν από τα γέλια άλλοι 7 άνδρες, αφού η μολότοφ έσκασε μέσα στους μεταλλωρύχους.
♦ Οι ΜΑΤατζήδες μπροστά σε αυτή την κατάσταση ζήτησαν οδηγίες από τον υπουργό Γ. Πανούση και του ανέφεραν ότι έχουν όχι ένα μόνο νεκρό που έλεγε, αλλά 23 που τα τίναξαν από τα χάχανα με αυτά που γίνονταν.
♦ Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη δεν πίστεψε αυτά που του έλεγαν τα ΜΑΤ και τους έκλεισε απότομα το τηλέφωνο.
♦ Είχε το μυαλό του άλλωστε και στο Πανεπιστήμιο, όπου οι αντιεξουσιαστές χτυπούσαν με κλομπ τα ΜΑΤ και μετά πήγαιναν στην οδό Πανεπιστημίου και άρπαζαν νερά από τα ψυγεία.
♦ Πλησιάζοντας στο Μαξίμου ο Τραμπουμπούκος έμαθε ότι ο Τσίπρας δεχόταν τον Παπανδρέου και διέδιδε ότι ο ΓΑΠ πήγε εκεί για να δώσει οδηγίες στον πρωθυπουργό για το διάγγελμα χρεοκοπίας στο Καστελόριζο.
♦ Ηταν πυρ και μανία με τον πρωθυπουργό, γιατί έχει 4 σοβαρές διαφωνίες με τους δανειστές και δεν έκανε ό,τι έκαναν αυτοί, δηλαδή να είναι στα 4.
♦ Ενδιάμεσα πήγε στη Βουλή και είπε να προσέχουμε πού βάζουμε την υπογραφή μας, το πουλί και τους λαθρομετανάστες.
♦ Μετά ο Αδωνις έγινε κουκουλοφόρος και αντιεξουσιαστής και επιτέθηκε κατά των αστυνομικών και αργότερα πήγε να γίνει καταληψίας αντιεξουσιαστής στην Πρυτανεία.
♦ Ολη τη νύχτα ήταν στα Εξάρχεια κι έκαιγε κάδους.
ΠΗΓΗ:http://www.efsyn.gr/arthro/o-adonis-erixe-molotof-sta-mat

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου