Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Η κυβέρνηση αδειάζει Πανούση για το άρθρο του στα Νέα

Η κυβέρνηση αδειάζει Πανούση για το άρθρο του στα Νέα

12:31 | 03 Απρ. 2015
Τελευταία ανανέωση 13:06 | 03 Απρ. 2015
«Η κυβέρνηση παραμένει σταθερά προσηλωμένη στην προάσπιση του κράτους δικαίου, των δικαιωμάτων και της έννομης τάξης», είναι το σχόλιο του Μεγάρου Μαξίμου αναφορικά με το άρθρο του αναπληρωτή υπουργού Δημοσίας Τάξης στα Νέα, υπό τον τίτλο «Νοείται Αριστερά του τίποτα;».
Το Μέγαρο Μαξίμου ξεκαθαρίζει επίσης πως «οι αναφορές του αναπληρωτή υπουργού Γ. Πανούση στο άρθρο του προφανώς και δεν αφορούν ούτε την πολιτική της Κυβέρνησης, ούτε κυβερνητικά στελέχη, ούτε τις πολιτικές δυνάμεις που τη στηρίζουν».
Υπενθυμίζεται ότι με αφορμή τις διαμαρτυρίες έξω από τη Βουλή των τελευταίων ημερών, ο Γιάννης Πανούσης δημοσιεύει σήμερα άρθρο του στο οποίο σχολιάζοντας τις αντιδράσεις που έχει ξεσηκώσει το θέμα, γράφει πως «πρέπει να συνεννοηθούμε και ν' αφήσουμε στην μπάντα τα πιστοποιητικά αριστεροφροσύνης, τα οποία συνήθως εκδίδουν άνθρωποι «χωρίς πρόσωπο».
Επισημαίνει επίσης ότι η αριστερή διακυβέρνηση δεν σημαίνει ανοχύρωτη χώρα και πόλη και πως δεν είναι ώρα για ανέξοδα ιδεολογήματα και ανούσια τσιτάτα, αλλά η ώρα της εμπέδωσης θεσμών πολιτικής νομιμοποίησης και κοινωνικής συναίνεσης.
Σημειώνεται ότι νωρίτερα, ο Νίκος Φίλης εξέφρασε την δυσαρέσκεια του, σχολιάζοντας ότι ο Γιάννης Πανούσης «είναι υπουργός κι όχι σχολιαστής» κι έκανε λόγο για ατόπημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου