ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ
ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ

Τετάρτη, 8 Απριλίου 2015

Ούτε Mega ούτε ΣΚΑΪ, μόνο κανάλι της Βουλής!

Ούτε Mega ούτε ΣΚΑΪ, μόνο κανάλι της Βουλής!

radical-youth-web.jpeg

Στιγμιότυπο από το ντοκιμαντέρ του Άρη Χατζηστεφάνου, τότε που η Βουλή αποτελούσε στόχο...
Ένα τουλάχιστον πρέπει να το παραδεχτούν ακόμα και οι πολέμιοι της Ζωής Κωνσταντοπούλου: η νέα πρόεδρος της Βουλής έφερε τη Βουλή στο προσκήνιο. 
Πολλοί θα υποστηρίξουν βέβαια πως δεν γίνεται πάντα με τον καλύτερο τρόπο, αλλά εντάξει, αυτό είναι και θέμα ερμηνείας. Ή και πολιτικής θέσης. Όπως συμβαίνει τώρα με την Επιτροπή για το επονείδιστο χρέος
Και δεν έφερε μόνο τη Βουλή στο προσκήνιο, αλλά και το κανάλι της. Και δεν αναφέρομαι μόνο στα σόου τύπου «Πρωταγωνιστές» με τον Σταύρο Θεοδωράκη ή τηνtrash TV του Γρηγόρη Ψαριανού, αλλά σε πολύ πιο σοβαρά πράγματα. 
Απόψε στις 10 και τέταρτο λοιπόν το Κανάλι της Βουλής θα προβάλει το ντοκιμαντέρ των Άρη Χατζηστεφάνου και Κατερίνας Κιτίδη, το περίφημο «Debtocracy» (τη μουσική έχει γράψει ο Γιάννης Αγγελάκας). Είναι εξαιρετικό το ντοκιμαντέρ, είναι προτιμότερο όμως ούτως ή άλλως από τις επαναλήψεις των άλλων καναλιών. Εκτός κι αν παίζουν Γιάννη Πρετεντέρη και Ανατροπή... 
Είναι ωραίο πάντως να βλέπεις να μεταδίδονται σε... συστημικά ΜΜΕ τέτοια,αριστερά, ντοκιμαντέρ. Πολλώ δε μάλλον σε θεσμικά ΜΜΕ. Άλλαξαν τα πράγματα, τι να κάνουμε, ας το συνηθίσουν κάποιοι βολεμένοι. 
Μήπως σιγά σιγά να έμπαινε το κανάλι της Βουλής και στις μετρήσεις της AGB;
 http://www.efsyn.gr/arthro/oyte-mega-oyte-skai-mono-kanali-tis-voylis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου