Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Οι (νυν) διευθυντές που δεν θέλουν εκλογές...

Οι (νυν) διευθυντές που δεν θέλουν εκλογές...

paideia.jpg

ΠαιδείαΟι προσφεύγοντες, που υποστηρίζουν ότι ο επίμαχος νόμος είναι αντισυνταγματικός, στρέφονται κατά της απόφασης του υπουργού Παιδείας | EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
Την αναστολή και την ακύρωση του νέου νομοθετικού πλαισίου (νόμος 4327/2015) για την επιλογή των υποψηφίων διευθυντών των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ζητούν με προσφυγή τους στο Συμβούλιο της Επικρατείας η Πανελλήνια Ενωση Διευθυντών Εκπαίδευσης και 57 διευθυντές εκπαιδευτικοί.
Οι προσφεύγοντες, που υποστηρίζουν ότι ο επίμαχος νόμος είναι αντισυνταγματικός, στρέφονται κατά της απόφασης του υπουργού Παιδείας, με την οποία καθορίστηκε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων και επιλογής διευθυντών σχολικών μονάδων και εργαστηριακών κέντρων, και κατά εγκυκλίου του ίδιου υπουργείου, με την οποία παρέχονται διευκρινίσεις για την επιλογή των υποψηφίων διευθυντών σχολικών μονάδων.
Ζητούν, παράλληλα, να δοθεί προσωρινή διαταγή αναστολής της υπουργικής απόφασης και της εγκυκλίου. Να σημειωθεί ότι η διαδικασία ανάδειξης των στελεχών της εκπαίδευσης με το νέο σύστημα έχει ήδη ξεκινήσει στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου