Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Ο καλός σας, κάνει ποδηλασία δρόμου; Είστε τυχερή και δεν το ξέρετε!

Κορίτσια και γυναίκες, αυτό το θέμα είναι αποκλειστικά για εσάς! Αν ζείτε με έναν ποδηλάτη ίσως να και να έχετε πιάσει τον εαυτό σας να διαμαρτύρεται για τις λάσπες στην είσοδο και στο χαλί, ή να βλέπετε με μισό μάτι όλα τα στοιβαγμένα ποδήλατα στο σαλόνι, αλλά έχετε ποτέ αναρωτηθεί για τα μεγάλη οφέλη της συμβίωσης με έναν ποδηλάτη;
Μαζέψαμε και σας δείχνουμε, γιατί είστε τυχερή που ο καλός σας, κάνει ποδηλασία δρόμου!healthy food
Τρώτε υγιεινά. Όχι μόνο δεν πρόκειται να κατακρίνει την τελευταία δίαιτα που αποφασίσατε να ακολουθήσετε, αλλά είναι πολύ πιθανό να σας βοηθήσει κρατώντας ένα καθημερινό ημερολόγιο της διατροφής, για εσάς! Επιπλέον, τις φορές που θα απολαμβάνετε ένα ρομαντικό δείπνο, θα είναι σε θέση να εκτιμήσει πόσο ανώτερο είναι, για παράδειγμα, το παρθένο ελαιόλαδο σε σχέση με άλλα λιπαρά που τιμούν οι άντρες, αδιαφορώντας για την «κοιλίτσα» που φορτώνονται μετά.
Θα τον έχεις κοντά σου για περισσότερο καιρό. Κατά μέσο όρο, οι ποδηλάτες ζουν κατά 6,3 χρόνια παραπάνω από τους μη ποδηλάτες. Εφόσον βέβαια δεν τους χτυπήσει κανένα αυτοκίνητο ή δεν πέσουν σε κανέναν γκρεμό.
Περισσότερα προϊόντα ομορφιάς για εσάς! Οι ποδηλάτες (τουλάχιστον του δρόμου) έχουν εμμονή με το ξύρισμα των ποδιών τους -κάτι που βοηθάει στην φροντίδα μετά από κάποια πτώση, ή βοηθάει να πηγαίνουν πιο «ξεκούραστα» έτσι τουλάχιστον λένε. Γι” αυτό όταν ξεμένετε από ξυραφάκια δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε καθώς θα μπορείτε να δανειστείτε από τον καλό σας, εκτός βέβαια αν και αυτός «κλέβει» τα δικά σας, οπότε ατυχήσατε.
Μπορείτε να τον χειραγωγείτε πιο εύκολα! Οι ποδηλάτες βάζουν συνεχώς στόχους για τον εαυτό τους. Τις περισσότερες φορές είναι και αρκετά υψηλοί. Στο χέρι σας είναι να του θέσετε και έναν δικό σας στόχο! Για παράδειγμα μπορείτε να τον πείσετε ότι ο κολλητός του που βγαίνουν για ποδήλατο μέρα παρά μέρα, έχει γίνει καλύτερος γιατί πηγαίνει με το ποδήλατο στον μανάβη για τα ψώνια του σπιτιού. Μετά απλά, ετοιμάστε του την λίστα με τα ψώνια!
road cycling o kalos sas (3)
Περισσότερα ρούχα για να επιλέξετε! Το καλό με το λεπτό και καλοσχηματισμένο σώμα των περισσότερων αντρών που ασχολούνται με την ποδηλασία δρόμου, είναι το ότι μπορείτε να επιλέξετε ρούχα και από την δική του γκαρνταρόμπα, χωρίς να σας είναι σαν τσουβάλια! Ακόμη και από την συλλογή του με τα πολύχρωμα μπλουζάκια -βέβαια αν είστε πρόθυμες να τα φορέσετε αυτά, οι λόγοι που σας περιγράφουμε σας είναι ήδη γνωστοί!
Έχετε περισσότερο προσωπικό χώρο και χρόνο. Όταν ο αγαπημένος σας κάνει την καθημερινή του βόλτα παρακολουθώντας τα χιλιόμετρα να τρέχουν στο Strava, εσείς έχετε άπλετο χρόνο για να κοιτάξετε τον εαυτό σας ή τους φίλους σας. Όπως επίσης και να ασχοληθείτε με όλα αυτά που σας ξετρελαίνουν, ενώ αυτός τα βρίσκει ανιαρά.
Οι φίλες σας θα σας ζηλεύουν. Οι ποδηλάτες θεωρούνται πολύ σέξι. Μια πρόσφατη μελέτη έδειξε πως οι ποδηλάτες που διακρίθηκαν στο Tour de France φάνηκαν πιο ελκυστικοί στα μάτια των γυναικών σε σχέση με άλλους αθλητές. Ίσως φταίνε τα καλογυμνασμένα πόδια, ή οπίσθια ίσως και οι κοιλιακοί!road cycling o kalos sas (4)
Θα αποκτήσετε πολύ έξυπνα παιδιά. Σύμφωνα με μια άλλη έρευνα, ο περισσότερος κόσμος θεωρεί τους ποδηλάτες κατά 13% πιο έξυπνους από το μέσο άτομο. Μην ρωτάτε γιατί και πως.
Μια μέρα θα πάει στον παράδεισο. Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, οι ποδηλάτες θεωρούνται 10% πιο φιλάθρωποι από τους μη ποδηλάτες. Αυτός είναι και ο λόγος που όταν κάποιος από τους φίλους του πουλάει εκείνους τους κάρμπον τροχούς επειδή βρέθηκε σε ανάγκη, ο καλός σας θα τρέξει να τους αγοράσει. Για να βοηθήσει το φιλαράκι του!
ΠΗΓΗ:http://sela.gr/giati-h-sxesh-me-enan-podhlath-dromoy-einai-h-kalyterh/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου