ΠΑΛΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΠΑΛΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Χριστόφορος Δουλγέρης

Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016

12 Σεπτεμβρίου αρχίζουν τα σχολεία

12 Σεπτεμβρίου αρχίζουν τα σχολεία

sxoleio-agiasmos-630.jpg

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό θα διανεμηθούν τα βιβλία στους μαθητέςΜετά τον καθιερωμένο αγιασμό θα διανεμηθούν τα βιβλία στους μαθητές | ΕUROKINISSI / ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ
Τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου θα σημάνει η έναρξη του σχολικού έτους 2016-2017 και μετά τον αγιασμό να διανεμηθούν τα βιβλία στους μαθητές.
Οι εξετάσεις κατά την περίοδο του Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν από την 1η έως τη 9η Σεπτεμβρίου 2016 στα Γυμνάσια και στα Γενικά Λύκεια.
Οι κηδεμόνες των μαθητών Γυμνασίων και Γενικών Λυκείων ή οι ίδιοι οι μαθητές, εφόσον είναι ενήλικοι, μπορούν να υποβάλουν αίτηση για αναβαθμολόγηση γραπτών δοκιμίων μέσα σε τρεις εργάσιμες ημέρες από την έκδοση των αποτελεσμάτων.
Θέματα ενημέρωσης γονέων και μαθητών 
Ο διευθυντής του σχολείου και ο Σύλλογος Διδασκόντων θα ενημερώσουν τους γονείς - κηδεμόνες και τους μαθητές για θέματα που συμβάλλουν στην ομαλή λειτουργία του σχολείου, όπως τις μετεγγραφές των μαθητών και τον χρόνο πραγματοποίησής τους, αλλά και τα όρια των απουσιών και τον τρόπο δικαιολόγησής τους.
Με ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να αντιμετωπίζονται μαθητές που κατά τη διάρκεια του διδακτικού έτους έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας και στους οποίους παρέχεται η δυνατότητα να ενταχθούν στην κατηγορία των «κατ’ ιδίαν διδαχθέντων».
πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου