Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

(Ακραία) νεοφιλελεύθερη «διεύρυνση»: Ο Μητσοτάκης καλωσόρισε τη Δράση στη ΝΔ


(Ακραία) νεοφιλελεύθερη «διεύρυνση»: Ο Μητσοτάκης καλωσόρισε τη Δράση στη ΝΔ

Ο πρόεδρος της ΝΔ καλωσόρισε την απόφαση της Δράσης, η οποία αποχώρησε από το διαρκώς συρρικνούμενο Ποτάμι του Στ. Θεοδωράκη, και ανέφερε ότι θα αξιοποιήσει τα στελέχη της με διάφορους τρόπους στην ευρύτερη πολιτική της προσπάθεια.

(φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ)
Την απόφαση της ακραία νεοφιλελεύθερης Δράσης να στηρίξει τη Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εκλογές ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος, Θεόδωρος Σκυλακάκης, στη σημερινή του συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Από την πλευρά του, ο Κυρ. Μητσοτάκης καλωσόρισε την απόφαση της Δράσης, η οποία αποχώρησε από το διαρκώς συρρικνούμενο Ποτάμι του Στ. Θεοδωράκη, και ανέφερε ότι θα αξιοποιήσει τα στελέχη της με διάφορους τρόπους στην ευρύτερη πολιτική της προσπάθεια.
Στο πλαίσιο αυτό, όπως είπε, θα δημιουργηθεί στη Νέα Δημοκρατία μια «Ομάδα Δράσης για την άρση εμποδίων στην επιχειρηματικότητα, προσέλκυση επενδύσεων & προώθηση της εξωστρέφειας των Μικρών και Μεσαίων επιχειρήσεων».
Η ομάδα αυτή, με επικεφαλής τον κ. Σκυλακάκη, σε συνεργασία με τους αρμόδιους τομείς και γραμματείες του Κόμματος θα υλοποιεί ειδικά έργα και δράσεις στους τομείς αυτούς. «Η Νέα Δημοκρατία μεγαλώνει, διευρύνεται. Οι πολίτες, στη βάση της Συμφωνίας Αλήθειας που τους έχουμε προτείνει, πυκνώνουν τις τάξεις μας, δημιουργώντας ένα πλειοψηφικό ρεύμα μέσα στην κοινωνία», σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης.
Με την επιστροφή στη Νέα Δημοκρατία ο Θεόδωρος Σκυλακάκης ολοκληρώνει μια «εντυπωσιακή» διαδρομή: Μέλος της Νέας Δημοκρατίας από το 1976 (ΟΝΝΕΔ) «θήτευσε» σε διάφορες επιτελικές θέσεις μέσα στο κόμμα (το 1999 ήταν και γραμματέας των Φιλελευθέρων του Στέφανου Μάνου). Σημειώνεται ότι διεγράφη από τη Νέα Δημοκρατία το 2010. Αποτέλεσε ιδρυτικό στέλεχος της Δημοκρατικής Συμμαχίας από την οποία αποχώρησε το 2012 όταν η Ντόρα Μπακογιάννη ανακοίνωσε την εκλογική συνεργασία του κόμματός της με τη ΝΔ. Την ίδια χρονιά προσχώρησε στη Δράση, της οποίας εξελέγη πρόεδρος το 2013. Στις διπλές εκλογές του 2015 η Δράση συνεργάστηκε εκλογικά με το Ποτάμι.
πηγή:https://left.gr/news/akraia-neofileleytheri-dieyrynsi-o-mitsotakis-kalosorise-ti-drasi-sti-nd

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου