εικόνα από το https://www.facebook.com/alpapado/posts/10156409711346072

Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018

Νίκη Κεραμέως: Αξιολόγηση παντού και για όλους τους εκπαιδευτικούς

Νίκη Κεραμέως: Αξιολόγηση παντού και για όλους τους εκπαιδευτικούς


Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 17 Μάρτιος, 2018 - 20:32 | Στην Κατηγορία: 

Τι αναφέρει η τομεάρχης Παιδείας της Νέας Δημοκρατίας

«Δήλωση για την κατάργηση της αξιολόγησης των εκπαιδευτικών» Αθήνα, 17 Μαρτίου 2018 Η Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας, κυρία Νίκη Κεραμέως, σχετικά με την κατάργηση της αξιολόγησης των εκπαιδευτικών στο υπό δημόσια διαβούλευση σχέδιο νόμου για την αναδιοργάνωση των δομών υποστήριξης της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Στο υπό διαβούλευση σχέδιο νόμου για την αναδιοργάνωση των δομών υποστήριξης της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, για το οποίο θα τοποθετηθούμε αναλυτικά το επόμενο διάστημα, η έννοια της αξιολόγησης βρίσκεται υπό διωγμόν.
Η αξιολόγηση, όπως είχε προβλεφθεί σε Προεδρικό Διάταγμα του 2013, επί Κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας, καταργείται, χωρίς να αντικαθίσταται από κάποιο άλλο σύστημα αξιολόγησης για τους εκπαιδευτικούς, τον βασικό δηλαδή παράγοντα της εκπαιδευτικής διαδικασίας.
Για τη Νέα Δημοκρατία, η αξιολόγηση όλων των κρίκων της εκπαιδευτικής αλυσίδας είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την εύρυθμη λειτουργία του εκπαιδευτικού συστήματος σε όλες του τις βαθμίδες. Αξιολόγηση παντού και για όλους. Για να επιβραβεύονται οι καλοί και να βελτιώνονται όλοι».


Διαβάστε περισσότερα: http://www.alfavita.gr/arthron/ekpaideysi/niki-kerameos-axiologisi-pantoy-kai-gia-oloys-toys-ekpaideytikoys#ixzz5ACVpzgm8
Follow us: @alfavita on Twitter | alfavita.gr on Facebook


πηγή:http://www.alfavita.gr/arthron/ekpaideysi/niki-kerameos-axiologisi-pantoy-kai-gia-oloys-toys-ekpaideytikoys

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου