Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Εξώδικο ΔΟΕ για την αξιολόγηση

Εξώδικο ΔΟΕ για την αξιολόγηση

didaskaliki_omospondia_eurokinissi.jpg

Στην εξώδικη πρόσκληση προς τα υπουργεία Παιδείας και Οικονομικών η Διδασκαλική Ομοσπονδία, που τηρεί την ίδια θέση στο ζήτημα της αξιολόγησης από την αρχή της χρονιάς, θα ξεκινήσει την απεργία στις 24 Δεκεμβρίου | EUROKINISSI/ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ
Συνεχίζει έως το τέλος του χρόνου την απεργία-αποχή από τις διαδικασίες αξιολόγησης η ΔΟΕ με νέο εξώδικο προς το υπουργείο Παιδείας και το υπουργείο Οικονομικών. Οπως αναφέρεται στην εξώδικη πρόσκληση, η Διδασκαλική Ομοσπονδία, που τηρεί την ίδια θέση στο ζήτημα της αξιολόγησης από την αρχή της χρονιάς, θα ξεκινήσει την απεργία στις 24 Δεκεμβρίου -ημερομηνία που λήγει το προηγούμενο εξώδικο- και «σε περίπτωση μη ικανοποίησης των αιτημάτων μας θα συνεχιστεί μέχρι την 31-1-2015».
Η απεργία-αποχή θα ισχύσει για «όλες τις διαδικασίες υλοποίησης της ατομικής αξιολόγησης (ΠΔ 152/13) των εκπαιδευτικών, αλλά και της αυτοαξιολόγησης-αξιολόγησης της σχολικής μονάδας και κάθε διαδικασία αξιολόγησης του εκπαιδευτικού έργου που πραγματοποιείται σε υλοποίηση του σχετικού νομοθετικού πλαισίου (ν. 4024/11, ν. 4142/13, Π.Δ. 152/13, ν. 3848/10, ν. 3679/10)».

ΠΗΓΗ;http://www.efsyn.gr/arthro/exodiko-doe-gia-tin-axiologisi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου