Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

Νέο ρεκόρ της ΝΔ με πάνω από 3000 μετακλητούς! Για διορισμούς γιατρών και καθηγητών ούτε λόγος!

 Οι μάσκες έπεσαν. Το μόνο που ενδιαφέρει την κυβέρνηση είναι η τακτοποίηση των δικών της παιδιών, επισημαίνει ο Κώστας Ζαχαριάδης

Ο αριθμός των μετακλητών του Δημοσίου Τομέα, ανήλθε το Δεκέμβριο 2020 σε 3.024, καταρρίπτοντας για πρώτη φορά στα χρονικά, το φράγμα των 3.000, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Απογραφής.

Όπως σημειώνει ο τομεάρχης Εσωτερικών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, μοναδικό μέλημα της κυβέρνησης είναι η εγκαθίδρυση ενός σκληρού κομματικού κράτους και επισημαίνει ότι εκτός από την αύξηση στον αριθμό των μετακλητών προχώρησε ακόμα σε:

-Αύξηση των αποδοχών τους έως και 70%

-Περιόρισε στο ελάχιστο τις προϋποθέσεις διορισμού, αφού όλοι οι μετακλητοί (ακόμη και οι Διευθυντές των γραφείων των Υπουργών) μπορούν να διορίζονται με μόνη προϋπόθεση την κατοχή απολυτηρίου Λυκείου.

-Τοποθέτηση μετακλητών σε θέσεις μονίμων δημοσίων υπαλλήλων, παρακάμπτοντας το ΑΣΕΠ.

Και όλα αυτά την ώρα, σημειώνει ο βουλευτής Κώστας Ζαχαριάδης, που η πραγματική οικονομία στενάζει, εκατοντάδες επιχειρήσεις βάζουν λουκέτο, χιλιάδες συμπολίτες μας βρίσκονται αντιμέτωποι με τον κίνδυνο της ανεργίας και η κυβέρνηση αρνείται να προσλάβει μόνιμους γιατρούς και καθηγητές.

Πηγή:https://www.opoligrafos.gr/politics/neo-rekor-tis-nd-me-panw-apo-3000-metaklitous/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου