Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΡΑΜΑΣ

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΡΑΜΑΣ


Ημερομηνία: 10/07/2012
Έσπασαν όλα τα ρεκόρ συμμετοχής με 209 ταινίες! Ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο, όχι μόνο σε αριθμό αλλά και σε μέση διάρκεια.


Η Προκριματική Επιτροπή επέλεξε για να προβληθούν στο φετινό 35ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας 85 ταινίες. Την Επιτροπή αποτελούσαν οι Μάνος Ευστρατιάδης, σκηνοθέτης, πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής digi2011, Νίκος Σφέτσας, τεχνικός κινηματογράφου, μέλος Κριτικής Επιτροπής Φεστιβάλ Δράμας 2011, Ευάννα Βενάρδου, δημοσιογράφος, και Αντώνης Παπαδόπουλος, σκηνοθέτης, καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ. Συνολικά είχαν υποβληθεί 209 ταινίες.

Για πρώτη φορά φέτος θα προβληθούν σ' ένα ενιαίο πρόγραμμα τα έργα των νέων Ελλήνων δημιουργών που μέχρι σήμερα διαγωνίζονταν σε χωριστές κατηγορίες, ανάλογα με τον υλικό φορέα παραγωγής ή την προέλευσή τους.
Οπως διαπίστωσαν τα μέλη της Προκριματικής Επιτροπής, η ποσοτική αυτή έκρηξη συνοδεύτηκε από ιδιαίτερα αισιόδοξα ποιοτικά χαρακτηριστικά, αφού τόσο από αισθητική όσο και από κατασκευαστική άποψη το επίπεδο ενός μεγάλου αριθμού οπτικοακουστικών έργων αποδείχτηκε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου