Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Το Κιλκίς, οι Σέρρες, η Δράμα, η Φλώρινα και άλλες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας θα συμμετάσχουν σε πρωτοβουλία διαμαρτυρίας της Κίνησης Πολιτών Καστοριάς ενόψη της επικείμενης εξίσωσης της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης με του πετρελαίου κίνησης.
Συγκεκριμένα, η Κίνηση Πολιτών Καστοριάς εξέδωσε ένα ψήφισμα στο οποίο μαζεύουν υπογραφές από όλο τον κόσμο, προκειμένου να
σταματήσει ο όποιος άδικος σχεδιασμός σχετικά με την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης και των επιδομάτων, με διαφορετικά μέτρα και σταθμά στον εκάστοτε πολίτη.
Εδώ και δύο μέρες συλλέγονται υπογραφές, οι οποίες εν συνεχεία θα αποσταλούν στο κράτος ούτως ώστε να αλλάξουν το σχεδιασμό τον οποίο έχουν προβλέψει για την περιοχή και ο οποίος περιλαμβάνει ένα επίδομα με εισοδηματικά και γεωγραφικά κριτήρια.
Αντιλαμβανόμενοι το πρόβλημα που θα αντιμετωπίσουν φέτος χιλιάδες άνθρωποι, ήδη από την πρώτη κιόλας μέρα που ξεκίνησε το ψήφισμα, η ανταπόκριση είναι πάρα πολύ μεγάλη «Παίρνουμε θετικά μηνύματα από όλες τις περιοχές. Σταδιακά χωριό με το χωριό μπαίνει στην προσπάθειά μας. Σύλλογοι, τοπικοί παράγοντες και άνθρωποι που έχουν ερείσματα στην τοπική κοινωνία συμμετέχουν ενεργά και βλέπουμε ότι τα αποτελέσματα είναι απτά και πολύ πιο θετικά από ό,τι περιμέναμε», δήλωσε ο Στάθης Μασκαλίδης από την Κίνηση Πολιτών Καστοριάς στην τοπική εφημερίδα «Ορίζοντες».
Κύριος στόχος της κίνησης δεν είναι άλλος από το να συγκεντρωθούν τόσες υπόγραφες, όσες ήταν και οι ψήφοι των βουλευτικών εκλογών της 17ης Ιουνίου συν μια παραπάνω, ούτως ώστε να φανεί ότι το πρόβλημα δεν είναι κομματικό, αλλά έχει να κάνει με τις καθημερινές ανάγκες των πολιτών.


Read more: http://ergoliptesxalkidikis.blogspot.com/2012/08/blog-post_8621.html#ixzz25TgO3mM7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου