Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

Μαθητής «λιποθύμησε» όταν είδε τον Κυριάκο Μητσοτάκη (video)

Μαθητής «λιποθύμησε» όταν είδε τον Κυριάκο Μητσοτάκη (video)

Μαθητής «λιποθύμησε» όταν είδε τον Κυριάκο Μητσοτάκη (video)Πηγή: YouTube / Star
Το... ευτράπελο από την επίσκεψη του Κυρ. Μητσοτάκη στους μικρούς μαθητές που επέστρεψαν σήμερα στις σχολικές αίθουσες.
Στο 2ο Δημοτικό Σχολείο της Καλλιθέας βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης το πρωί της Δευτέρας, επ'αφορμή της επιστροφής των στις τάξεις.
Ο πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως συνομίλησε μάλιστα με τους μαθητές και τους δασκάλους, ενώ επισκέφθηκε και κάποιες τάξεις κατά την διάρκεια του μαθήματος.
Μάλιστα μπήκε σε τάξη της Α’ Δημοτικού την ώρα που οι μαθητές παρακολουθούσαν το παραμύθι «Μικρό COVID-19», το οποίο εξηγούσε όσα πρέπει να γνωρίζουν για τον ιό και τα μέτρα προστασίας.
Ο πρωθυπουργός μιλώντας με τους μαθητές χαρακτήρισε σαν «δύσκολη εξίσωση που κληθήκαμε να λύσουμε όλοι μαζί», την αντιμετώπιση του ιού και τόνισε ότι «τα καταφέραμε καλά».
Η στιγμή που σκόρπισε χαμόγελα, πάντως, κατά την διάρκεια της επίσκεψης του πρωθυπουργού στο ίδιο σχολείο, ήταν η αντίδραση ενός μικρού μαθητή όταν τον είδε. Συγκεκριμένα, όταν ο κ. Μητσοτάκης μπήκε στο προαύλιο του σχολείου και μία από τις δασκάλες τον καλωσόρισε, ρώτησε τους μαθητές: «Ξέρετε ποιός είναι αυτός; Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας!». Εκείνη τη στιγμή, ο μαθητής έκανε πως λιποθύμησε!
πππ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου