ΠΑΛΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΠΑΛΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Χριστόφορος Δουλγέρης

Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2015

Β. Μεϊμαράκης: "Άχρηστοι" καθαρίστριες, καθηγητές, σχολικοί φύλακες


Θέμα απολύσεων στο Δημόσιο επαναφέρει, σύμφωνα με δημοσίευμα της Αυγής, με κυνική δήλωση ο πρόεδρος της Ν.Δ.


Με μια ανατριχιαστικού κυνισμού αποστροφή του λόγου του -"εμείς λέγαμε όχι σε άχρηστους στο Δημόσιο, εκείνοι τους επαναπροσέλαβαν"- ο Ευ. Μεϊμαράκης αποκάλυψε από το Ηράκλειο της Κρήτης το σκληρά νεοφιλελεύθερο πρόσωπο της παράταξής του.
Θέμα απολύσεων στο Δημόσιο επαναφέρει, σύμφωνα με δημοσίευμα της Αυγής, με κυνική δήλωση ο πρόεδρος της Ν.Δ.
Οι... "άχρηστοι του Δημοσίου που επαναπροσλήφθηκαν" δεν είναι άλλοι από τις καθαρίστριες, τους καθηγητές και τους σχολικούς φύλακες, τους απολυμένους μετά το "μαύρο" στην ΕΡΤ, τους διαθέσιμους και απολυμένους που αποκαταστάθηκαν από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και τώρα, μαζί με όλους τους άλλους "άχρηστους του Δημοσίου", ακούν τη Ν.Δ. να ξαναπειλεί με απολύσεις αν ο λαός την ξαναφέρει στη διακυβέρνηση.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.alfavita.gr/arthron/%CE%B2-%CE%BC%CE%B5%CF%8A%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CE%AC%CF%87%CF%81%CE%B7%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%AF%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%B3%CE%B7%CF%84%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF-%CF%86%CF%8D%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CF%82#ixzz3kgGUslbv 
Follow us: @alfavita on Twitter | alfavita.gr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου