Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Και συσσίτια πετρελαίου


Και συσσίτια πετρελαίου

  
Οι πορτοκαλάδες στο ημίχρονο Ελλάδας-Λίχτενσταϊν ήταν χορηγία της Μότορ Οϊλ

Του Λάκη Μπέλλου

Μηδενικές οι παραγγελίες πετρελαίου χθες. Είναι ένα μοναδικό επίτευγμα της μνημονιακής κυβέρνησης, γιατί ανάλογο φαινόμενο έχει να σημειωθεί από την παλαιολιθική εποχή.

Σήμερα έχουμε φτάσει στη νεολιθική εποχή, όπου χτυπάμε στα διαμερίσματα τις πέτρες για να προκύψει σπινθήρας και φωτιά για να ζεσταθούμε.

Σε συνελεύσεις των πολυκατοικιών αποφασίστηκε σε 8 στις 10 να μη βάλουν πετρέλαιο και αναδεικνύεται το «Πετρ-έλεος!» πρώτο κόμμα στις δημοσκοπήσεις.

Πολλοί πάντως ελπίζουν ότι θα βάλουν πετρέλαιο την 28η Οκτωβρίου, αφού στο τέλος της παρέλασης θα γίνει συσσίτιο πετρελαίου που θα περισσέψει από τα τανκς και τα αεροπλάνα που θα εφοδιαστούν από τον χορηγό.

Ο Βενιζέλος πάντως διαμαρτύρεται με την κατάσταση αυτή και πρότεινε να μας ψεκάσουν με πετρέλαιο.

Ο Σαμαράς από την άλλη πλευρά είναι κατευχαριστημένος με τις μηδενικές παραγγελίες πετρελαίου, γιατί μέχρι τώρα έχει πετύχει:

- Μηδενική ανοχή

- Μηδενικό πληθωρισμό

- Μηδενικές οικοδομικές άδειες

- Μηδενικούς μισθούς

- Μηδενικές συντάξεις.

Θα δεχθεί μάλιστα στο Μαξίμου για τα πέλετ τον Πελέ.

Μηδενικό και το αποτέλεσμα Ελλάδας-Λίχτενσταϊν αφού προκρίθηκε η Βοσνία. Τιτιβίσματα:

- Είχε πολύ κόσμο στο «Καραϊσκάκη» γιατί ήταν εκεί όσοι είχαν οφσόρ στο Λίχτενσταϊν.

- Τι Βοσνία-Ερζεγοβίνη. Στα ξένα κανάλια αποκαλούσαν την Ελλάδα «Ελλάδα-Βουλγαρία-Κορέα».

- Ο Σάντος τα ‘χε με τον καιρό γιατί είναι καλός και δεν μπορούσε να φορέσει το καφέ μπουφάν.

- Το Λίχτενσταϊν πρώτη φορά στην ιστορία του κέρδισε κίτρινη κάρτα.

- Φωταγωγήθηκε το Λίχτενσταϊν παρ’ ότι έχασε 2-0. Πρώτη φορά σε αγώνα είχε την κατοχή της μπάλας.

Μηδενικοί ταυτόχρονα τείνουν να γίνουν οι ασφαλισμένοι που δικαιούνται ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Τα 2/3 δεν έχουν καν τα 5 ευρώ για τα εισιτήρια ή περιμένουν τον Ιανουάριο για να νιώσουν την εμπειρία των 25 ευρώ.

Το 1/3 των Ελλήνων δεν έχουν καν ιατρική περίθαλψη και δημιουργούν ουρές στα κοινωνικά ιατρεία, που γνωρίζουν τεράστια ανάπτυξη, μεγαλύτερη των κοινωνικών παντοπωλείων.

Στο 1/3 ανήκουν πολλοί με σοβαρότατες ασθένειες, κάτι ευχάριστο για την τρόικα και την κυβέρνηση γιατί αρχίζει επιτέλους το ξεπάστρεμα και θα γίνει μηδενικός ο πληθυσμός της Ελλάδας.

Με 5 κολικούς της χολής το τελευταίο δεκαήμερο ο ανασφάλιστος Κ. Δραγάσης, δεν τον κράτησαν στον «Ευαγγελισμό» διότι δεν είχε να πληρώσει. Του είπαν πως όταν οι κολικοί φτάσουν τους 20 δικαιούται νοσηλεία.

Εχουν τόση επιτυχία τα κοινωνικά παντοπωλεία που πρόκειται να γίνει και Mall κοινωνικό παντοπωλείο καθώς και Golden Hall.

twitter.com/pamelouketo
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου