ΠΑΛΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΠΑΛΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Χριστόφορος Δουλγέρης

Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2014

Πάτρα: Καθηγητής έκοψε τις φλέβες του μπροστά στους μαθητές


14:15 | 24.10.2014

Κοινωνία

Πάτρα: Καθηγητής έκοψε τις φλέβες του μπροστά στους μαθητές

Το μεσημέρι της Πέμπτης, καθηγητής σε λύκειο της Πάτρας πήρε ένα χαρτοκόπτη κατά την 6η ώρα του μαθήματος και έκοψε τις φλέβες του μπροστά στα μάτια των μαθητών του.Ο καθηγητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας, Γιώργος Παναγιωτόπουλος, μίλησε στο enikos.gr, επιβεβαίωσε το περιστατικό και τόνισε ότι ζήτησε άμεσα την παραπομπή του συγκεκριμένου εκπαιδευτικού σε υγειονομική επιτροπή:

«Ενημερώθηκα σήμερα το πρωί ότι χθες το μεσημέρι, σε λύκειο της Πάτρας εκπαιδευτικός αυτοτραυματίστηκε με κοπίδι μέσα στην αίθουσα διδασκαλίας. Επικράτησε αναστάτωσης τους μαθητές. Άμεσα έδωσα εντολή στη Διεύθυνση εκπαίδευσης του νομού Αχαΐας να απομακρυνθεί ο εκπαιδευτικός και να παραμυθεί άμεσα σε υγειονομική επιτροπή», τόνισε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Υπάρχουν ζητήματα τα οποία οι επιδράσεις της κρίσης της ελληνικής κοινωνίας έχουν διαμορφώσει. Μιλάμε για μια γενικότερη πίεση που δεν θα άφηνε ανεπηρέαστη την εκπαίδευση. Η συγκεκριμένη περίπτωση, πιθανολογικά να είναι ψυχιατρικά ελεγχόμενη».

πηγη: left gr
- See more at: http://left.gr/news/patra-kathigitis-ekopse-tis-fleves-toy-mprosta-stoys-mathites#sthash.8NjuAWtS.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου