Σάββατο 26 Απριλίου 2014

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ(ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΡΟΔΙ)

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Συνεχίζονται οι πρόβες, από το θεατρικό τμήμα του συλλόγου «Σπασμένο Ρόδι», για το ανέβασμα της νέας θεατρικής παράστασης, η οποία βασίζεται στην ιστορία του  Φρέντ Μπερνάρ  για τον μυστήριο κ. Μπέτς.
Η παράσταση υπολογίζεται να ολοκληρωθεί το πρώτο 10ημερο του Ιουνίου.
Ο Φρεντ Μπερνάρ μπήγει το μαχαίρι στο κόκαλο. Ο κ. Μπέτς ήρθε στον κόσμο το 1894  και ως μικρός υπομένει όλη την περιφρόνηση και το μίσος μιας κοινωνίας που περιγελά και εκμεταλλεύεται τους «διαφορετικούς» ανθρώπους. Όμως ο μικρός Μπέτς είναι προικισμένος με μια θαυμάσια φωνή, με παρατηρητικότητα και καλή όραση και με μια μνήμη ελέφαντα που συγκρατεί ημερομηνίες και ιστορικά γεγονότα με μεγάλη ευκολία.
Ποιος είναι λοιπόν ο μυστήριος κ. Μπέτς?
Τι διαφορετικό έχει από τους «κοινούς» ανθρώπους?
Πώς τελικά θα οδηγηθεί στην ολοκλήρωση και ευτυχία?
Ποιο επιτέλους είναι το μυστικό της ευτυχίας?
Ερωτήματα που θέτει και δίνει τις δικές του απαντήσεις ένα βαθιά αισιόδοξο έργο.

Το έργο σκηνοθετεί ο Παύλος Παναγιωτίδης και συμμετέχουν οι: Αντωνιάδου Δέσποινα, Γραμμένου Ρένα, Θεοδώρου Μαρία, Κόκκινου Μένη, Λάκης Κώστας, Μαυρομάτη Βασιλική, Μεριτζανίδης Νίκος και Παγούνη-Τούφα Γεωργία.
Παύλος Παναγιωτίδης, σκηνοθέτης
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε φυσική στη Σχολή Θετικών Επιστημών του Α.Π.Θ. και θέατρο στην Ανώτερη Δραματική Σχολή “Ανδρέας Βουτσινάς”. Είναι ιδρυτικό μέλος της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας θεάτρου “ΠΑΡΕΓΚΛΙΣΗ” και της πειραματικής θεατρικής ομάδας “Προσεχώς SUBWAY” δουλειά της οποίας έχει παρουσιαστεί, μεταξύ άλλων, στο φεστιβάλ του θεάτρου Εμπρός και στο Bob Theatre Festival στο Bios. Ως σκηνοθέτης και ως ηθοποιός έχει συνεργαστεί, μεταξύ άλλων, με τον Άκη Δήμου, την Ελένη Δημοπούλου και τον Τάσο Ράτζο. Ζει και δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου