Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Δίωξη εκπαιδευτικού στην Ικαρία - έκτακτη γενική συνέλευση της τοπικής ΕΛΜΕ

Δίωξη εκπαιδευτικού στην Ικαρία - έκτακτη γενική συνέλευση της τοπικής ΕΛΜΕ

"Στρατοδικεία" εκπαιδευτικών αλλά και άλλων κλάδων εργαζομένων στήνει η συγκυβέρνηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Ικαρίας - Φούρνων:
Έκτακτη Γ.Σ. ΕΛΜΕ Ικαρίας-Φούρνων με θέμα την δίωξη συναδέλφου
ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΤΡΙΤΗ 4/11 7:00 μ.μ.
στο ΓΕ.Λ. ΕΥΔΗΛΟΥ
Το πρωί της Πέμπτης (30/10) και κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης της εκπαιδευτικής κοινότητας και των φορέων του νησιού, στις εκπαιδευτικές διευθύνσεις στη Σάμο πληροφορηθήκαμε ότι συνάδελφος μας καλείται σε απολογία. Στον συνάδελφο, ο οποίος έκανε ένσταση προς τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου (ΔΙΠΕ), για παρατυπίες που έγιναν σε βάρος του, έγινε αναφορά από τον προϊστάμενο της πρωτοβάθμιας κ. Ζαβουδάκη και κινήθηκε η διαδικασία της πειθαρχικής δίωξης από τον προϊστάμενο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου (ΔΙΔΕ) κ. Ρόκο.
Η δίωξη συναδέλφου στα πλαίσια του νέου πειθαρχικού νόμου και η επιχείρηση πειθάρχησης και τρομοκράτησης που επιχειρούν ΔΙΠΕ και ΔΙΔΕ Σάμου, είναι τεράστιο ζήτημα όχι μόνο για τον ίδιο τον συνάδελφο, αλλά συνολικά για τους εκπαιδευτικούς του νησιού, τον κλάδο και τους εργαζόμενους στο δημόσιο τομέα.
Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Ικαρίας Φούρνων εκτιμώντας ότι το θέμα είναι πολύ σοβαρό, καλεί τα μέλη του σε έκτακτη Γενική Συνέλευση προκειμένου να καθοριστεί η στάση του συλλόγου απέναντι στο νέο αυταρχικό διολίσθημα της διοίκησης.
ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΜΑΣ ΔΙΩΚΕΤΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ
Για το ΔΣ της ΕΛΜΕ Ικαρίας Φούρνων
Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας
Πετράκης Βασίλης Δάμαλος Χρήστος
- See more at: http://left.gr/news/dioxi-ekpaideytikoy-stin-ikaria-ektakti-geniki-syneleysi-tis-topikis-elme#sthash.L9HnNQaB.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου