Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Με αυτοκόλλητα Panini δελεάζει τους εθελοντές καθηγητές το Υπουργείο Παιδείας

Με αυτοκόλλητα Panini δελεάζει τους εθελοντές καθηγητές το Υπουργείο Παιδείας



Γελάσαμε πολύ σήμερα με το χιουμοριστικό κείμενο από τοΚουλούρι

Ακόμη πιο ελκυστική σχεδιάζει να καταστήσει την πρόταση εθελοντικής εργασίας για τους άνεργους καθηγητές ο Ανδρέας Λοβέρδος. Σύμφωνα με την αρχική πρόταση του Υπουργείου Παιδείας, η κυβέρνηση σχεδίαζε την προκήρυξη θέσεων για καθηγητές οι οποίοι δεν θα πληρώνονται, ωστόσο θα αμείβονται με μόρια τα οποία θα τους βοηθήσουν να ανέβουν στην κατάταξη που αφορά τις προσλήψεις. Ωστόσο, κατόπιν συνάντησης με το επιτελείο του και λόγω της διστακτικότητας των υποψηφίων καθηγητών, ο υπουργός εμφανίζεται διατεθειμένος να τους δώσει επιπλέον κίνητρα ώστε το εγχείρημα να προχωρήσει επιτυχώς.


Έτσι λοιπόν, με μια κίνηση - αστραπή, το υπουργείο Παιδείας ήρθε σε συμφωνία με την γνωστή εταιρεία Panini, η οποία θα υποστηρίξει το σχέδιο του κ. Λοβέρδου για τα επιπλέον κίνητρα. Με βάση, λοιπόν, το σχέδιο αυτό, πέρα από τα μόρια, κάθε ώρα διδασκαλίας θα αποφέρει στους καθηγητές συγκεκριμένο αριθμό από αυτοκόλλητα με σκοπό να συμπληρωθεί το ειδικό άλμπουμ το οποίο θα τους παρέχεται δωρεάν. Κάθε αυτοκόλλητο θα αντιστοιχεί σε συγκεκριμένο αριθμό ενσήμων ασφάλισης ανάλογα με την σπανιότητά του, ενώ με την συμπλήρωση του άλμπουμ, ο καθηγητής, πέρα από το γόητρο, θα ανεβαίνει αυτόματα δέκα θέσεις στην κατάταξη των προσλήψεων. Τα εν λόγω αυτοκόλλητα μάλιστα, θα είναι τα εναπομείναντα αυτοκόλλητα του Μουντιάλ της Βραζιλίας του προηγούμενου καλοκαιριού, η αγορά των οποίων σε πολύ χαμηλή τιμή αποτέλεσε μια τεράστια εμπορική επιτυχία για το υπουργείο.

Με το συγκριμένο σχέδιο, ο υπουργός στοχεύει όχι μόνο στην μεγαλύτερη συμμετοχή εθελοντών, αλλά ταυτόχρονα στην ανάπτυξη της ευγενούς άμιλλας μεταξύ τους, καθώς θα καλούνται να συνεργαστούν, ανταλλάζοντας αυτοκόλλητα με συναδέλφους τους ώστε να επιτύχουν το σκοπό τους. «Στηρίζουμε τον ευγενή ανταγωνισμό, πριμοδοτούμε τον ζήλο για εργασία και χαρίζουμε ένα υπέροχο άλμπουμ το οποίο μάλιστα συμπληρωμένο δεν αποκλείεται να έχει μεγάλη αξία κάποια χρόνια μετά»,  δήλωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος κρατώντας το άλμπουμ στα χέρια του με καμάρι.

Μέχρι στιγμής πάντως  η κοινή γνώμη εμφανίζεται διχασμένη απέναντι στο συγκεκριμένο μέτρο, ιδιαίτερα μετά τις προειδοποιήσεις της αντιπολίτευσης ότι κάποια αυτοκόλλητα έχουν ήδη εξαντληθεί κι έτσι η συμπλήρωση των άλμπουμ είναι πρακτικά αδύνατη.


ΠΗΓΗ:
http://www.enallaktikos.gr/ar9522el_me-aytokollita-panini-deleazei-toys-ethelontes-kathigites-to-ypoyrgeio-paideias.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου